گاهی در دنیای دیجیتال مارکتینگ با اصطلاحهایی روبهرو میشویم که با وجود شباهت زیاد، معنایی کاملا متفاوت از یکدیگر دارند. «بازاریابی محتوا» و «بازاریابی محتوایی» نمونههایی از همین شباهت در ظاهر و تفاوت در معنی به شمار میروند.
در این قسمت از «دیجیتالینگ» به سراغ «کانتنت مارکتینگ» میرویم و علاوه بر تعریف دقیق هر کدام از این دو اصطلاح به توضیح ویژگیهای بازاریابی محتوایی میپردازیم. با ما همراه باشید.
قرار است چه چیزهایی را با هم یاد بگیریم؟
با مفهوم بازاریابی محتوایی و بازاریابی محتوا و تفاوت این دو با هم آشنا میشویم.
به دنبال بازاریابی محتوایی در خارج از فضای آنلاین میگردیم.
چند نمونه از بازاریابی محتوایی در فضای آنلاین را بررسی میکنیم.
ماجرای یک تجربه جالب از کار با بازاریابی محتوایی را میخوانیم.
مزیتها و معایب «Content marketing» را مورد بررسی قرار میدهیم.
تعریف بازاریابی محتوا و بازاریابی محتوایی و تفاوت آنها
«بازاریابی محتوا» نوعی بازاریابی است که از طریق آن یک محتوا به فروش میرسد. اما «بازاریابی محتوایی» (Content marketing) یک روش مارکتینگ است که از طریق محتوا انجام میشود. در حقیقت، بازاریابی محتوا، زیرمجموعهای از بازاریابی محتوایی است.
یکی از جالبترین تعریفهایی که در مورد موضوع جذاب بازاریابی محتوایی شنیدم، تعریف «جو پولیتزی نویسنده کتاب Epic Content Marketing» آن بود که میگفت:
«کانتنت مارکتینگ، فرآیندی است که با تولید محتوای جذاب و انتشار آن برای برخی از مخاطبان شروع میشود. در ابتدا هدف آن درگیر کردن مخاطب با محتوا است. این موضوع در طولانی مدت باعث میشود که ما به آن اقدامهای سودآور مدنظرمان دست پیدا کنیم؛ البته بخش مهمی از آن اقدامها توسط خرید مشتریان یا کسانی که در حال دنبال کردن محتوا هستند صورت میگیرد.»
از این تعریف میتوان چنین نتیجهگیری کرد که بازاریابی محتوایی تنها به معنای تولید محتوا نیست.
این بازاریابی زمانی صورت میگیرد که محتوای تولید شده از سمت شما، آنقدر جذاب و مفید باشد که بتواند مخاطب را به سمت خود جذب کند. شاید بتوان گفت بیشتر محتواهایی که در ایران هستند، ویژگیهای جذاب و کاربردی بودن را ندارند. مخاطب، آن محتواها را میبیند اما درگیرشان نمیشود.
دلیل این ماجرا هم نداشتن یک استراتژی تدوین شده برای تولید محتوا است که باعث میشود به بیراهه برویم و خیلی دیر به اهدافمان برسیم.
بازاریابی محتوایی از نگاه یوسف فراهانی
یوسف فراهانی مدیر بازاریابی محتوایی مجموعه علی بابا یک تعریف جالب از Content Marketing دارد.
بازاریابی محتوایی یعنی پذیرش دوست داشتن مشتری در مسیر بازاریابی. درواقع بازاریابی محتوایی یک داستان رمانتیک بین ما و مشتری است.
باید مشتری را :
دوست داشته باشیم.
برای مشتری هزینه کنیم.
مشتری را سرگرم کنیم.
برای مشتری مفید باشیم و به او محتوای با کیفیت ارائه دهیم
آیا بازاریابی محتوایی فقط در فضای آنلاین صورت میگیرد؟
بازاریابی محتوایی مدتها قبل از اینکه فضای وب وجود داشته باشد مورد استفاده قرار میگرفت. ولی فضای آنلاین باعث شد تا این موضوع، اهمیت بیشتری پیدا کند. اجازه بدهید مثالی برایتان بزنم. تصور کنید که شما به یک همایش رایگان در مورد دیجیتال مارکتینگ دعوت شدهاید.
در این همایش، چند استاد در مورد موضوعهایی که به دیجیتال مارکتینگ مربوط است صحبت میکنند. در این میان، یکسری مصاحبه و گپ و گفت هم صورت میگیرد. اما این موضوعها آنقدر با جزئیات و کاربردی بیان نشدهاند که شما بتوانید از آنها در کسب و کار خود استفاده کنید.
تمام این همایش و ماجراهای درون آن، نوعی بازاریابی محتوایی است که شما را به شرکت در دوره جامع – که به احتمال بسیار زیاد، پولی است – دعوت میکند. در این حالت، شما بدون ورود به یک وبسایت، فالو کردن پیج اینستاگرام و مواردی از این دست، تحت تاثیر بازاریابی محتوایی قرار گرفتهاید.
مثال دیگری که میتوان در مورد بازاریابی محتوایی آفلاین زد به زمانی برمیگردد که بازار سیدی و دیویدی، داغِ داغ بود. در آن زمان یکسری فیلمهای آموزشی وجود داشت که بیشتر در نمایشگاهها به صورت کاملا رایگان در اختیار علاقهمندان قرار میگرفت.
وقتی آن سیدیها را اجرا میکردیم باز هم با همان موضوع محتوای خوب اما نیمهکاره روبهرو میشدیم. اگر هم میخواستیم که تمام آن محتوا را داشته باشیم باید یک کد را به شمارهای ارسال میکردیم تا در پروسه خرید کل آن مجموعه قرار میگرفتیم و بعد از پرداخت پول، آن را دریافت میکردیم. اگر ما از اول آن محتوای رایگان را نداشتیم، هیچوقت به دنبال خرید مجموعه کامل آن هم نمیرفتیم.
با برخی از نمونههای بازاریابی محتوایی در فضای آنلاین آشنا شوید
در فضای وب، نمونههای بسیاری از این ماجرا وجود دارد. مثلا «دیجیکالا مگ»، نمونهای از یک بازاریابی محتوایی است. چون سرشار از محتواهای مفید رایگان در قالب متن، تصویر، ویدیو و مصاحبه در مورد موضوعهای مختلف است که در اصل میخواهد مخاطب را به یکی از محصولات دیجیکالا برساند.
در بسیاری از مواقع، وبسایت اصلی دیجیکالا هم سرشار از بازاریابی محتوایی است. همان توضیحات خوبی که در مورد محصولات مختلف نوشته شده به کاربران این امکان را میدهد تا محصولات سایت را با هم مقایسه کنند و اگر خواستند آنها را بخرند.
مثال دیگری که میتوان در مورد بازاریابی محتوایی زد برخی از پیجهای اینستاگرامی آموزش زبان هستند. این پیجها یکسری اصطلاحات زبان را توضیح میدهند و با تولید محتوای جذاب در این زمینه باعث میشوند که کاربران با شور و انگیزه، آنها را دنبال کنند. بعد از مدتی، تمام این اصطلاحها به همراه بخشهای تکمیلکننده در قالب پیکجهایی پولی در اختیار کاربران علاقهمند قرار میگیرند.
تجربه من از بازاریابی محتوایی
از زمانی که شروع به تولید محتوا و انتشار آن در تلگرام کردم، مخاطبان زیادی کانالم را دنبال و محتواها را برای دوستانشان ارسال میکردند. بعد از مدتی راجع به چند موضوع، وبینارهایی چند ساعته که شامل توضیحات کاملی بودند برگزار کردم.
این وبینارها هم با وجود آنکه رایگان نبودند با استقبال خوبی مواجه شدند. این مورد را در نظر داشته باشید که من به یکباره به سراغ وبینارها نرفتم. همانطور که کمی قبلتر با هم گفتیم، بازاریابی محتوایی یک فرآیند طولانی است. بسته به نوع کسب و کار شما این پروسه میتواند زمان متفاوتی را طی کند.
بازاریابی محتوایی چه مزیتها و معایبی دارد؟
مزیت اول: اعتماد سازی و نفوذ در قلب کاربران
مهمترین مزیت کانتنت مارکتینگ، اعتماد سازی است. این مورد را در نظر داشته باشید که انجام تبلیغات مستقیم میتواند باعث جلب نظر کاربران مختلف شود اما رابطهای با اعتماد سازی ندارد.
مزیت دوم: کانتنت مارکتینگ، تاریخ انقضای طولانیتری دارد
ماندگاری محتوا نسبت به تبلیغات، بسیار بیشتر است. شاید شما یک تبلیغ را انجام دهید و بعد از چند ماه ماجرای دیده شدن تبلیغتان تمام شود. اما محتوا اینگونه نیست. وقتی یک محتوای خوب را در سایتتان قرار میدهید، حتی بعد از چند سال هم میتواند مخاطبان را به سمت وبسایت شما جذب کند.
این مورد درباره محتواهایی که در پیجهای اینستاگرامی قرار داده میشوند هم صادق است. در حقیقت، تولید محتوا یک بار اتفاق میافتد اما بازخوردهای آن در طولانی مدت ادامه پیدا میکنند.
نقطه ضعف: پروسه انجام بازاریابی محتوایی طولانی است
شاید این تنها اشکالی باشد که در مورد بازاریابی محتوایی وجود دارد. کانتنت مارکتینگ چه در مورد سایت باشد و چه شبکههای اجتماعی به صبر و زمان زیادی نیاز دارد تا به نتیجه برسد. باید به محتوای خود زمان بدهید تا در میان بقیه نتایج بالا بیاید و دیده شود.
پرداختن به موضوع بازاریابی محتوایی به ما کمک میکند تا بتوانیم مفهومهای پیچیدهتر و مهمتری مثل «استراتژی محتوا» را بهتر درک کنیم و در آن عمیقتر شویم. اگر گشتی در دیجیتالینگ بزنید میتوانید مقالههایی درباره استراتژی محتوا مطالعه کنید و گام بزرگتری را به سوی موفقیت در تولید محتوا بردارید.
خلاصهای از آنچه با هم در بازاریابی محتوایی گفتیم:
(Content marketing) نوعی مارکتینگ است که به واسطه محتوا انجام میشود.
بازاریابی محتوا، زیرمجموعه بازاریابی محتوایی است.
نبود استراتژی در تولید محتوا باعث شده است که وبسایتها نتوانند محتوایی جذاب و کاربردی را برای کاربران تولید کنند.
میتوان نمونههای آفلاین بازاریابی محتوایی را در همایشها، سخنرانیها یا نمونههای تبلیغاتی مشاهده کرد.
(Content marketing)، فرآیندی زمانبر است. نمیتوان آن را در عرض یک شب انجام داد و به نتیجه رسید.
مواردی مانند: «اعتمادسازی و نفوذ در قلب کاربران» و «تاریخ انقضای طولانی» از مزیتهای بازاریابی محتوایی به شمار میروند.
نظر شما چیست؟
فکر میکنید وجود چه فاکتورهایی در یک محتوا باعث جذابیت آن میشود؟
شما چه تجربهای در زمینه بازاریابی محتوایی دارید؟
این مطلب برای شما مفید بود؟
5/5(1
امتیاز )
آیا خواندن این مقاله چیزی به دانستههای شما اضافه کرد؟
قرن ۲۱، دوران پادشاهی اطلاعات است. در این زمان، موفقیت افراد در هر زمینهای به میزان اطلاعاتی که در اختیار دارند بستگی پیدا میکند. به همین دلیل، تولید و انتشار دادههای مفید و کاربردی به کسب و کاری مستقل و سودآور تبدیل شده است که اگر به خوبی انجام شود، هم برای فرد تولید کننده و هم برای دریافت کننده محتوا، معاملهای دو سر بُرد محسوب میشود. در این قسمت از دیجیتالینگ سری به مفهوم
تولید محتوا، موضوع تازهای نیست. هر کدام از ما در طول روز با داستانهایی که برای یکدیگر تعریف میکنیم، متنهای کوتاهی که برای هم مینویسیم و صداهایی که برای دیگری ارسال میکنیم در حال تولید محتوا البته به سبک خودمان هستیم. ماجرای تولید محتوا از زمانی جالب و البته جدی میشود که بخواهیم این روند تولید را به یک هدف مشخص گره بزنیم و آن را به گوش مخاطبان خاصی برسانیم. در این مقاله از
هدفتان چیست؟ چند دقیقه طول میکشد تا آن را روی کاغذ بنویسید؟ آیا واقعا میدانید که چه میخواهید؟ بزرگترین دلیل سردرگمی انسان، نداشتن هدف است. وقتی در زندگی خود هدفی نداریم، هیچ مسیری برایمان خاص نیست و هیچ اتفاقی خوشحالمان نمیکند. این هدف است که شور زندگی و شیرینی طعم زنده بودن را در رگهای ما جاری میسازد. محتوا نیز مثل انسان، بدون داشتن هدف، تباه میشود. وقتی هدفی از نوشتن، ضبط کردن، تولید ویدیو
4
. مقدماتی
بازاریابی محتوایی چیست؟
زمان مطالعه: 9 دقیقه
گاهی در دنیای دیجیتال مارکتینگ با اصطلاحهایی روبهرو میشویم که با وجود شباهت زیاد، معنایی کاملا متفاوت از یکدیگر دارند. «بازاریابی محتوا» و «بازاریابی محتوایی» نمونههایی از همین شباهت در ظاهر و تفاوت در معنی به شمار میروند. در این قسمت از «دیجیتالینگ» به سراغ «کانتنت مارکتینگ» میرویم و علاوه بر تعریف دقیق هر کدام از این دو اصطلاح به توضیح ویژگیهای بازاریابی محتوایی میپردازیم. با ما همراه باشید. قرار است چه چیزهایی را با
یکی از قانونهای موفقیت، داشتن یک نقشه روشن از مسیر رسیدن به هدف است. چون در این صورت میتوان از منابع و زمان به بهترین شکل ممکن استفاده کرد. داشتن استراتژی محتوا نیز نقشهای برای رسیدن به موفقیت در دنیای محتوا به شمار میرود. هر اندازه که این نقشه، منسجمتر و عمیقتر باشد، رسیدن به پیروزی آسانتر میشود. در این قسمت از «دیجیتالینگ» به سراغ نکتههایی مهم در مورد « استراتژی محتوا» میرویم و چندوچون
برخلاف تصور برخی، موفقیت یک فرمول ساده و ثابت دارد. این فرمول از سه بخش هدف، استراتژی و عمل تشکیل شده است. شاید خیلیها بگویند: «ما این را میدانیم، اما هنوز موفق نشدهایم.» خوب، شاید بزرگترین دلیل این موفق نشدن، نادیده گرفتن یک فاز پنهان، مهم و کوچک در بین بخش استراتژی و عمل باشد؛ یعنی بازخورد و اندازهگیری. برای رسیدن به هر هدفی باید طبق استراتژی که داریم دست به عمل بزنیم و سپس
کیفیت، راز ماندگاری است. چیزهای زیادی در طول قرنهای گذشته، این مورد را اثبات کردند. مثلا تخت جمشید، دیوان حافظ شیرازی یا حتی محصولات ریز و درشتی که برق تحسین را در نگاه ما جاری میسازند، نمونهای از این موارد به شمار میروند. کیفیت، مهم است چون ارزشمندی را به دنبال دارد. محصولات، خدمات، محتواها و سخنهایی که با کیفیت هستند، خود به خود ارزشمند و خواستنی هم میشوند. در این قسمت از دیجیتالینگ به
قرنهای طولانی از اختراع تقویم توسط بشر میگذرد و این ابزار اندازهگیری هنوز هم یکی از بخشهای جدایی ناپذیر زندگی انسانها به شمار میرود. ما با کمک تقویم، دهانهای بر اسب توسن روزهایمان میزنیم تا بتوانیم فرصتی برای همقدم شدن با چرخش زمین پیدا کنیم. جدا از تقویمهای شمسی، قمری و میلادی، تقویم دیگری هم وجود دارد که تولیدکنندگان محتوا از آن بهرههای بسیاری میبرند. در این قسمت از «دیجیتالینگ» به سراغ «تقویم محتوایی» میرویم
تنها راه شناخت دیگران، مسیرهایی است که به فکر و قلب آنها میزنیم. این مسیرها به ما کمک میکنند تا میان جهان خودمان و آنها، ستارههای مشترکی بیابیم و در این آسمان همستاره روزگاری پر از صلح و صفا را تجربه کنیم. در دنیای دیجیتال مارکتینگ، این وبسایتها هستند که به دنبال یافتن ستاره مشترک خودشان با مشتریانشان میگردند. این نقطههای مشترک به آنها کمک میکنند تا محصول و خدمات خود را به دست کسانی
در دنیای وب، تولید محتوا به معنی زنده بودن است. به همین دلیل، کاربران و حتی بیزنسهای مختلف تلاش میکنند تا محتواهایی جذاب و کاربردی برای کاربرانشان تولید کنند. اما در این میان، تاثیر محتوایی که کاربران برای کسب و کارها تولید میکنند بسیار بیشتر از محتوایی است که خود آنها تولید میکنند. در این مقاله از «دیجیتالینگ» به سراغ «UGC» یا همان «محتوای تولید شده توسط کاربر» میرویم و اهمیت آن را مورد بررسی
تولید یک محتوای خوب و با کیفیت، کار پرزحمتی است. گاهی پیش میآید که برای نوشتن یک مقاله، چندین روز زمان میگذاریم و تمام پتانسیلمان را برای ایجاد جذابیت در آن مقاله به کار میگیریم. اما نتیجه کار با تلاشهایمان هیچ تناسبی ندارد. چون محتوای ما اصلا دیده نمیشود. از خودمان میپرسیم: «کجا اشتباه کردم؟ چرا کسی به محتوای خوب من توجهی نشان نمیدهد؟» برای حل این مشکل، دست به دامن راهحلهای گوناگون میشویم. مثلا
جهانی که در آن زندگی میکنیم، رودخانه پرخروشی است که یک لحظه از حرکت بازنمیایستد. همه چیز تغییر میکند، به پیش میرود و از گذشته خود دور میشود. به قول «هراکلیتوس» فیلسوف یونانی، هیچ چیز به جز تغییر، دائمی نیست. محتواها نیز از اثر تغییر در امان نمیمانند و بالاخره بعد از مدتی جای خود را به مطالبی تازهنفس و جدیدتر میدهند. اما در این بین، محتواهایی هستند که عمری طولانیتر از بقیه دارند. در
برای رشد کردن، بزرگ شدن و پیشرفت کردن همیشه به اختراع کردن نیاز نداریم. گاهی پر کردن خلا موجود در کشفهای قدیمی یا محصولات معروف میتواند بهترین اقدام یک برند تازهنفس برای یافتن بازار خود یا حتی ساخت یک بازار جدید باشد. در این قسمت از «دیجیتالینگ» به سراغ «شکاف محتوا» میرویم و یک مسیر تازه را برای تولید محتواهای کاربردی پیدا میکنیم. اگر جزو کسانی هستید که فکر میکنید دیگر موضوعی برای نوشتن وجود
نوشتن، یک شادمانی است. افراد زیادی هستند که برای تجربه این شادی و البته کسب درآمد، دست به قلم میشوند. در گذشته، نویسندگان، بخت چندانی برای کسب درآمد از تولید محتوا نداشتند. اگر تیر و تخته به هم میخورد و نوشتههای آنها در قالب یک کتاب چاپ میشدند، در بهترین حالت میتوانستند زیر ۱۰ هزار خواننده پیدا کنند. اما با روی کار آمدن مفهومهایی مثل مقالههای آنلاین، نویسنده آنلاین و وبلاگ، جانی دوباره به قلم
اینترنت و دنیای وب، باعث دگرگونیهای زیادی در زندگی انسان امروزی شده است. کارهایی که در گذشته زمان بسیار زیادی را از ما میگرفت، امروز در کمتر از چند ثانیه انجام میشود. علاوه بر ارتباطها، کسب و کارها نیز دستخوش تغییرات بزرگی شدند و شغلهایی تازه با درآمدهایی عجیب و غریب به وجود آمدند. در این قسمت از دیجیتالینگ به سراغ روشهای «کسب درآمد از تولید محتوا» میرویم و با پیچ و خم این شغل،
انسانها روی یکدیگر تاثیر میگذارند؛ گاهی مثبت و گاهی منفی. محتواها نیز چون ساخته دست انسانها هستند، روی افراد دیگر تاثیر میگذارند. در دنیای فیزیکی، جایی که جسم انسانها در آن قرار دارد، هنوز ابزاری برای اندازهگیری تاثیر آدمها روی یکدیگر ساخته نشده است. مثلا نمیتوان به طور دقیق گفت که پدر آقای فلانی ۲۰ درصد و مادرش ۶۰ درصد روی او تاثیر گذاشتهاند. اما میتوان ابعاد این اثربخشی را به شکل رفتارهای مختلف مشاهده
قانونها، اصولی هستند که روش درست انجام یک کار را نمایش میدهند. در دنیای تولید محتوا نیز چنین قانونهای وجود دارند. قوانین تاثیرگذار در بازاریابی محتوایی به دیجیتال مارکترها کمک میکنند تا ارتباط میان محتوا و کاربران را عمیقتر کنند و به اهداف بازاریابی خود برسند. در این قسمت از «دیجیتالینگ» سری به این قوانین میزنیم تا از چموخم آن سر در بیاوریم. با ما همراه باشید. وقت خواندن تمام مقاله را ندارید؟ میتوانید به
در دنیای تجارت، محصولات عالی به موفقیت نمیرسند. بلکه محصولاتی در صدر جدول فروش مینشینند که به خوبی ترویج شده باشند. چه بسیار اختراعها و محصولاتی که به علت سیستم توزیع و ترویج نامناسب و ناکارآمد، هرگز نتوانستند جایی در میان کاربران باز کنند. در دنیای دیجیتال هم محتواهای ارزشمند به شرطی دیده میشوند که روی ترویج محتوای خود زمان و تلاش کافی بگذارید. در این قسمت از «دیجیتالینگ» به موضوع «ترویج محتوا» و روشهای
هیچ محصولی ابدی نیست. این قانون، هم در مورد محصولات فیزیکی و هم در مورد محصولات دیجیتالی مانند محتوا جاری است. آگاهی یافتن از چرخه عمر محتوا به ما کمک میکند تا با زیر نظر گرفتن این محصول راهبردی، تصمیمهای درستی بگیریم و کیفیت محتوا یا حتی برندمان را حفظ کنیم. در این قسمت از «دیجیتالینگ» به موضوع «چرخه عمر محتوا» میپردازیم. با ما همراه باشید. وقت خواندن تمام مقاله را ندارید؟ میتوانید از این
خراب کردن همیشه آسان است. حتی میتوان گفت که بسیار کمتر از آباد کردن و ساختن دردسر دارد. اما گاهی چیزهای ارزشمندی وجود دارند که نمیتوان به این راحتی از آنها دست کشید. مثلا بناهای تاریخی که گذشته ما را در خودشان به تصویر میکشند نمونهای روشن از این موارد هستند. در دنیای دیجیتال هم محتواهای قدیمی و ارزشمندی وجود دارند که برای تهیه آنها از هیچ، زمان، تلاش و هزینه زیادی صرف شده است.
تولید محتوا، ترکیبی دلنشین از ذوق، علم، استعداد و هوشمندی است. یک کارشناس تولید محتوا از طریق محتوای خود با جهان پیرامونش ارتباط برقرار میکند. اگر تلاشهای او برای ساخت محتوایش، هدفمند و حرفهای باشد بهترین پاسخ را از مخاطبانش میگیرد؛ او دیده، شنیده و خوانده میشود. در این قسمت از دیجیتالینگ با ویژگیهای یک کارشناس تولید محتوا آشنا میشویم. با ما همراه باشید. وقت خواندن تمام مقاله را ندارید؟ میتوانید از این قسمت به
به عنوان یک انسان، دستمان برای برقراری ارتباط با جهان پیرامونمان بازِ باز است. چون نه فقط از طریق حس بینایی، لامسه و بویایی، بلکه از طریق حس شنوایی هم مدام مشغول دریافت اطلاعات ریز و درشت از محیط پیرامونمان هستیم. نکته جالب شنیدنیها این است که دیدنیها را هم با خود همراه میکنند. مثلا وقتی به صدای یک قناری گوش میدهیم، در ذهنمان تصویری از یک قناری خوش قد و بالا را به تصویر
آگهی نوشتن، داستانی دور و دراز دارد. این مهارت که ترکیبی از هنر نویسندگی و علم بازاریابی است با در پیش گرفتن روشی ساده، باعث آشنایی کاربران با برندها، محصولات و خدمات جدید و یادآوری محصولات قدیمی میشود. داستان رپورتاژهای آنلاین هم چیزی شبیه به آگهیهای چاپی است با این تفاوت که کاربر برای دریافت خدمات یا خرید محصولات نیازی به شال و کلاه کردن ندارد و فقط کافی است که روی یک لینک کلیک
تولید محتوا، ماجرای جالب و پیچیدهای است. محتواهای بکر و تازهنفس برای گوگل از اهمیت بسیار زیادی برخوردار هستند. ترکیب یک لینک ساده به اضافه محتوای ارزشمندی که در یک سایت معتبر منتشر شده است میتواند تاثیر مثبتی روی سئوی سایتتان بگذارد. چون در کمترین حالت، شما صاحب یک بک لینک معتبر شدهاید که همانند یک قلاب، سئوی سایت شما را بالا میکشد. هر چقدر که این قلابها بزرگتر و قویتر باشند، اعتبار وبسایت و
گپ و گفت کاربران در مورد این مقاله
4 دیدگاه در این مقاله ثبت شده است
آخرین دیدگاه ها
دیدگاه شما
لطفا دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
سوالی ذهنتان را درگیر کرده است؟ در سایت ثبت نام کنید یا مجدد وارد شوید.
هر زمان که پاسخی برایتان ارسال شود از طریق پیامک شما را خبر خواهیم کرد.
درود بر شما خانم فضلی
سوال بسیار خوبی هست بنظرم
در این باره یک محتوای مجزا منتشر خواهیم کرد و کامل این موضوع رو از نگاه خودمون توضیح خواهیم داد
منتظر محتوای ما باشید😊
به به بازم یک کار عالی از علیرضای عزیز
یک نقشه راه بسیار ارزشمند و کاربردی در بستر وب که من علاقه بسیاری بهش دارم
وجود این نقشه در چنین بستری باعث نظم ذهنی مخاطب و تمرکز بیشتر برای بررسی مسائل خواهد بود
ممنون از شما علیرضا جعفری عزیز
خوشحالیم که مفید بوده
هرچند که ابتدای راه هستیم و در چند هفته آینده این نقشه راه کامل تر خواهد شد
ولی ممنون از لطفی که به من و دیجیتالینگ داشتین
با سلام.
میشه دربارهی وظایف کانتنت مارکترها و میزان اهمیتش برای کسبوکار توضیح بدین؟
درود بر شما خانم فضلی
سوال بسیار خوبی هست بنظرم
در این باره یک محتوای مجزا منتشر خواهیم کرد و کامل این موضوع رو از نگاه خودمون توضیح خواهیم داد
منتظر محتوای ما باشید😊
به به بازم یک کار عالی از علیرضای عزیز
یک نقشه راه بسیار ارزشمند و کاربردی در بستر وب که من علاقه بسیاری بهش دارم
وجود این نقشه در چنین بستری باعث نظم ذهنی مخاطب و تمرکز بیشتر برای بررسی مسائل خواهد بود
بامید موفقیت های روز افزون شما عزیز دل
ممنون از شما علیرضا جعفری عزیز
خوشحالیم که مفید بوده
هرچند که ابتدای راه هستیم و در چند هفته آینده این نقشه راه کامل تر خواهد شد
ولی ممنون از لطفی که به من و دیجیتالینگ داشتین