بستن

لینک سازی داخلی چیست؟ سفر به استراتژی لینک‌سازی داخلی دیجیتالینگ

استراتژی لینک‌سازی در دیجیتالینگ

«رابرت گرین» نویسنده کتاب «33 استراتژی جنگ» می‌گوید: «استراتژی، دانش عملی در عالی‌ترین شکل آن است.» با این حساب، اگر شما بر یک استراتژی مسلط شوید، چه در میدان نبرد‌های فیزیکی و چه در دنیای آنلاین، پیروز میدان خواهید بود. چون شما به دانشی عملی دسترسی دارید که ارزشش از تمام دانش‌های تئوری جهان بیشتر است.

در این قسمت از دیجیتالینگ به سراغ «استراتژی لینک‌سازی داخلی وب‌سایت» می‌رویم و با این فن عملی و سرنوشت‌ساز، آشناتر می‌شویم. اگر اطلاعاتتان در مورد لینک‌سازی داخلی به لینک دادن دو صفحه به یکدیگر محدود می‌شود، حتما تا پایان این ماجرا با ما همراه باشید. چون با چهره عمیق‌تری از لینک‌سازی روبه‌رو خواهید شد.

اگر وقتتان برای خواندن تنگ است یا صداها را بیشتر دوست دارید می‌توانید با پادکست این محتوا در بخش زیر، ملاقات کنید.

لینک‌سازی داخلی به چه معنا است؟

برای درک راحت‌تر موضوع لینک‌سازی می‌توانیم سایتمان را یک کشور در نظر بگیریم. این کشور در دل خود شهرهای زیادی دارد که با استفاده از جاده‌های مختلف به یکدیگر وصل می‌شوند. در دنیای وب، این اتصال را «لینک‌سازی» صدا می‌زنیم.کشور دیجیتالینگ و استان‌هایش

تابلوهایی که در گوشه و کنار این جاده‌ها هستند را هم به چشم «انکر تکست‌ها یا متن‎‌های لینک‌دار» (Anchor text) می‌بینیم. مثالی از لینک‌سازی داخلی

کشور دیجی‌کالا را در نظر بگیرید. در این سرزمین، شهر گوشی موبایل، شهر لپ‌‌تاپ، شهر لوازم آشپزخانه و … دیده می‌شوند. هر کدام از این شهرها با یکدیگر در ارتباط هستند و به هم لینک دارند. به تمام این ماجرا، «لینک‌سازی داخلی» می‌گوییم.

ما در این گفتار، تمرکزمان را روی لینک‌سازی در دل محتوا می‌گذاریم و فعلا با لینک‌هایی که در سایر بخش‌های سایت مثل «هدر»، «فوتر» و … قرار دارند کاری نداریم. چون در جای دیگری به آنها می‌پردازیم. با این توضیح به سراغ ادامه گفتگویمان می‌رویم.

چرا موضوع لینک‌سازی داخلی باید برایمان اهمیت داشته باشد؟

یکی از اصلی‌ترین موضوع‌هایی که در سئو – به ویژه سئومحتوا – به آن می‌پردازیم، لینک‌سازی داخلی است؛ آن هم به چند دلیل:

  • ما با لینک‌سازی ساختار کشور آنلاین خود را به دیگران نشان می‌دهیم

کشور دیجیتالینگ را در نظر بگیرید. وقتی شما وارد این کشور می‌شوید تعدادی نقشه راه را می‌بینید؛ مثلا «نقشه راه بازاریابی در اینستاگرام»، «نقشه راه سئومحتوا»، «نقشه راه دیجیتال مارکتینگ» و … . به این ترتیب، شما با یک گشت و گذار ساده می‌توانید سر از کار سایت ما – از نظر محتوایی، دسترسی به صفحه‌های مختلف و … – دربیاورید.

این کار، فقط با کمک لینک‌سازی داخلی امکان‌پذیر می‌شود. شما می‌توانید از دسته‌ها و منوهای مختلف به همه‌جا دسترسی داشته باشید. لینک‌سازی به شما در نقش مخاطب، نوعی راحتی ارائه می‌دهد و مسیری هدایت‌شده را دسترستان می‌گذارد.

مثالی از نقشه راه دیجیتالینگ

  • آشناتر شدن با دیگر صفحه‌های سایت

تصور کنید که شما با سرچ کردن به محتوای «سئو دقیقا چیست؟» می‌رسید. همین‌طور که در حال خواندن محتوا هستید و کم‌کم آن را اسکرول می‌کنید با چند صفحه دیگر که ارتباطی معنی‌دار با سئو دارند آشنا می‌شوید.

این موضوع مانند آن است که شما واقعا به یک شهر سفر کرده‌اید و حالا با مکان‌های تفریحی، تاریخی و زیارتی آن آشنا می‌شوید. این آشنایی فقط به واسطه لینک‌سازی انجام شده است.

حواستان با من بود؟ من همین الان و پیش چشمان شما مقاله «سئو چیست؟» و «استراتژی لینک‌سازی داخلی» را به هم لینک کردم. چون هر دوی آنها به هم ربط معنایی دارند.

  • مسیر حرکت برای ربات‌های خزنده گوگل هموارتر می‌شود

وقتی صفحه‌های سایت به هم لینک شده باشند ربات‌های گوگل می‌توانند ارتباط موضوعی میان صفحه‌ها را به خوبی درک کنند و ساختار صفحه‌های سایت را بشناسند.

این بدان دلیل است که شما برای لینک دادن صفحه‌های سایتتان به یکدیگر با استراتژی جلو رفتید. این‌طور نبوده که بدون حساب و کتاب، صفحه‌های مختلف سایت را به هم سنجاق بزنید و این را به آن لینک بدهید.

اگر رویه اشتباهی را در پیش بگیرید، شاید در ابتدا مشکلی دست و بالتان را نگیرد اما با گذر زمان دچار دردسر می‌شوید. از طرفی، درست کردن این کلاف سردرگم هم به نوبه خود، مشکلی دیگر است که کارد را به استخوانتان می‌رساند.

بنابراین، هوشمندانه‌ترین و ساده‌ترین کار این است که آجرها را از همان ابتدا درست در کنار هم بگذارید تا بعدها مجبور نشوید با بیل و کلنگ به جان مسیرهای سایتتان بیفتید.مسیر دوراهی برای ربات‌های گوگل

از کجا بفهمیم که در لینک‌سازی داخلی سایت، کارمان را خوب انجام داده‌ایم؟

قبل از هر چیز باید شناخت خوبی از مخاطبمان و محتوایی که تولید کرده‌ایم داشته باشیم. حتی اگر تیم تولید محتوا داریم و آنها مسئول انجام این کار هستند باید بدانند که چه صفحه‌های مرتبطی در سایت وجود دارند. با این کار، مسیر لینک‌سازی هموارتر می‌شود؛ اما این تمام ماجرا نیست و شما باید تحلیل هم داشته باشید.

می‌توانید این کار را با استفاده از ابزاری به نام «گوگل آنالیتیکس» یا ابزارهای مشابهی در این زمینه انجام دهید. مزیت گوگل آنالیتیکس در اطلاعات جالبی است که به شما می‌دهد. این ابزار در بخش «navigation summary» در تب «Behaviour» به شما کمک می‌کند تا بفهمید کاربر چقدر از این لینک‌ها استفاده کرده و پس از ورود به آن صفحه در قدم بعدی به کجا رفته است.بررسی درستی لینک‌سازی داخلی با گوگل آنالیتیکس

به این ترتیب می‌توانید مسیر گشت و گذار کاربر در وب‌سایت خود را ردیابی کنید و دریابید که او بیشتر از چه صفحه‌هایی دیدن کرده است و شما چقدر خوب عمل کرده‌اید. ناگفته نماند که این موضوع، یکی از ویژگی‌های رفتاری کاربران به شمار می‌رود.

سفری کوتاه به قلب استراتژی لینک‌سازی دیجیتالینگ

وقتی وارد سایت دیجیتالینگ می‌شوید در قسمت «از کجا شروع کنم؟» با تعدادی نقشه راه روبه‌رو می‌گردید. ما تا الان حدود 10 تا نقشه راه تهیه کردیم که در همین گفتار به چند مورد از آنها گریزی زدیم؛ مثل «نقشه راه سئو محتوا»، «بازاریابی دیجیتال» و … . در دل هر نقشه راه، فعلا فقط مطالب مرتبط با همان موضوع قرار دارند.

بخش دیگر سایت به دوره‌های آموزشی مربوط می‌شود. وقتی شما وارد یکی از دوره‌ها راه، مثلا «دوره آموزشی سئو» می‌شوید با دوره‌ای آشنا می‌گردید که به طور تخصصی‌تر و با جزئیات فراوان برای سئومحتوا تهیه شده است و می‌توانید آن را خریداری کنید.

در کنار آن بخشی به نام «بازارچه» داریم که تازه به راه افتاده است. در این بازارچه، تعدادی کتابچه، محصول و ابزار کوچک برای کمک به نقشه راه‌ها قرار گرفته‌اند؛ مثلا ما در حال آماده‌سازی چک‌لیست سئومحتوا هستیم. این چک‌لیست یک مقاله نیست و بدون شک نمی‌توان آن را یک دوره هم در نظر گرفت. بنابراین، آن را به عنوان یک محصول رایگان در بازارچه قرار می‌دهیم تا شما بتوانید از آن برای سایت خودتان استفاده کنید و حتی از آن الگو بگیرید.

اگر از صفحه‌های «تماس با ما» و «درباره ما» فاکتور بگیریم، سایت دیجیتالینگ در این سه بخش اصلی خلاصه می‌شود:

  1. نقشه‌راه‌ها (مقالات سایت)
  2. دوره‌ها
  3. بازارچه
کاری که ما در این سایت انجام می‌دهیم خیلی ساده است و پیچیدگی‌های عجیب و غریبی ندارد. ما فقط تلاش کردیم تا تمام مطالب به موضوع‌های اصلی خودشان لینک شوند؛ مثلا وقتی وارد نقشه راه سئومحتوا می‌شوید و یکی از محتواهای آن مانند «سئو دقیقا چیست؟» را می‌خوانید در کنارش به محتوایی مثل «تکنیک کلاه سفید» و «سئو خارجی» لینک داده شده است. این محتواها کاملا به هم ربط دارند و ما با لینک‌دهی به آنها مسیر حرکت را برای شما هموارتر کرده‌ایم. شما انتظار ندارید که در چنین محتوایی از مورد اینستاگرام چیزی بخوانید.

به این ترتیب، ما لینک‌سازی داخلی را فقط در محتواهای قرار گرفته در خود نقشه راه انجام می‌دهیم. در کنار آن به دوره‌ها هم لینک می‌دهیم که در اینجا منظورمان «دوره آموزشی سئومحتوا» است. ما تقریبا در تمام صفحه‌های این نقشه راه به دوره سئومحتوا لینک داده‌ایم.

شاید در آینده، دوره‌های دیگری مانند «کیورد ریسرچ» هم داشته باشیم که در دل سئومحتوا قرار می‌گیرند. در آن صورت در محتواهایی که به کیورد ریسرچ ارتباط دارند به این دوره هم لینک می‌دهیم. این ماجرا و فرایند، 90 درصد چیزی است که در استراتژی لینک‌سازی داخلی دیجیتالینگ رخ می‌دهد.

البته شاید در این میان استثناهایی هم وجود داشته باشند؛ مثلا ما محتوایی داریم با عنوان «بازاریابی در شبکه‌های اجتماعی چیست؟» این موضوع در دل خودش بخش‌هایی مانند «بازاریابی در اینستاگرام»، «بازاریابی در لینکدین» و حتی «بازاریابی در تلگرام» را پوشش داده است. در این محتوا ما به طور ویژه به نقشه‌راه‌های هر بخش لینک دادیم.نمونه لینک‌سازی داخلی در دیجیتالینگ

ما این‌طور در نظر گرفتیم که مخاطب این محتوا به احتمال زیاد، یک بازاریاب شبکه‌های اجتماعی است؛ اما نمی‌دانیم دقیقا در کدام یک از شبکه‌های اجتماعی فعالیت می‌کند. به همین دلیل، به نقشه‌راه‌های هر کدام از آن شبکه‌ها لینک دادیم. این کارمان باز هم ارتباط معنایی را حفظ کرده است. چون مخاطب را به محتوایی در مورد مثلا سئو هدایت نکرده‌ایم.

تدوین استراتژی لینک‌سازی داخلی چه فایده‌ای برای ما دارد؟

این کار بیشتر از آنچه که به نظر می‌رسد برای شما، مخاطبتان و حتی گوگل، سودمند است. بیایید به چند مورد از این فایده‌ها گریزی بزنیم:

  • به لینک‌های شکسته، شانس دیگری می‌دهد

اولین مزیتش در این است که اگر با یک لینک شکسته روبه‌رو شویم به راحتی می‌توانیم آن را اصلاح کنیم. چون دقیقا می‌دانیم که در کدام صفحه قرار گرفته است. حتی بدون ابزار هم می‌توانیم آن را پیدا کنیم.

اگر با مفهوم «لینک شکسته» آشنا نیستید پیشنهاد می‌کنم به مقاله‌ای که در این باره تهیه کرده‌ایم و در 17 تیر 1400 منتشر می‌شود سری بزنید.شکست لینک‌ها

  • به ما کمک می‌کند تا صفحه‌های یتیم را پیدا کنیم

«صفحه یتیم» صفحه‌ای است که از هیچ‌جا به آن لینک داده نشده و تک‌و‌تنها باقی مانده است. ما در دیجیتالینگ به دلیل مشخص بودن نقشه‌راه‌ها به راحتی می‌توانیم این صفحه‌های یتیم را شناسایی کنیم. حتی برای اینکه کارمان راحت‌تر شود یک فایل گوگل‌شیت آماده کرده‌ایم و در آن تمام نقشه‌راه‌ها و جزئیات لینک‌دهی را نوشته‌ایم.برنامه‌ریزی درست برای لینک‌سازی در دیجیتالینگ

با این کار، هم ذهن خودمان منظم می‌شود و هم به طور دقیق می‌دانیم که چه زمانی از کدام صفحه به کدام‌یک لینک داده‌ایم. ردیابی زمان لینک‌دهی، گزینه پیشرفته‌تری در ماجرای استراتژی لینک‌سازی داخلی به شمار می‌رود. ما با بررسی آن به اطلاعات خوبی در مورد اعتبار یک صفحه و علت آن دست پیدا می‌کنیم.

  • صفحه‌های بن‌بست را به ما نشان می‌دهد

مزیت سوم در این است که وقتی ما صفحه یتیم سایت خود را شناسایی کردیم می‌توانیم صفحه‌های بن‌بست را هم شناسایی کنیم. «صفحه بن‌بست» صفحه‌ای خودخواه است که به هیچ‌کس لینک نداده است یا شاید هم خودخواه نیست اما نتوانسته به جایی لینک دهد.

  • به ما قلکی برای جمع کردن اعتبارمان و فرصتی برای خرج کردنش می‌دهد

مزیت چهارم که خودم خیلی آن را دوست دارم این است که ما می‌توانیم اعتبارمان را جمع کنیم و به یک صفحه لینک بدهیم. اجازه بدهید بیشتر برایتان توضیح بدهم.

بین صفحه‌هایی که در سایتمان داریم ارزش همه صفحه‌ها یکسان نیست؛ مثلا ارزش صفحه «سئو چیست؟» با «سئومحتوا چیست؟»فرق می‌‌کند یا ارزش صفحه «4 اشتباه در لینک‌سازی داخلی سایت» با «دوره سئومحتوا» هم برای گوگل و هم برای مخاطبان تفاوت دارد.

ما معمولا بیشترین لینک را به صفحه دوره‌هایمان می‌دهیم. چون می‌خواهیم به گوگل بفهمانیم که این صفحه، اهمیت ویژه‌ای دارد. از طرفی، باید این موضوع را به گوش مخاطبی که وارد سایت هم می‌شود برسانیم. چون در دوره‌هایمان هر چه در چَنته داریم را رو می‌کنیم. به همین دلیل با کمک لینک‌سازی درونی و کال تو اکشن‌های به‌جا مسیرهای فراوانی را از جای‌جای سایت به این دوره‌ها می‌دهیم تا کاربر بتواند به آنها دسترسی آسانی داشته باشد.

هدف اصلی از ساخت استراتژی لینک‌سازی داخلی چه بود؟

در واقع، تمام تلاش‌های ما برای ساخت استراتژی لینک‌سازی داخلی و اجرای آن به این دلیل است که به مخاطب و گوگل نشان دهیم بعضی از صفحه‌های سایت ما ارزش بالاتری دارند؛ مثلا اگر سایت من 500 صفحه دارد، همه آن صفحه‌ها برای من به یک اندازه اهمیت ندارند. شاید از میان آنها تنها 10 صفحه خیلی مهم باشند و دلیلی برای زنده ماندن سایت از نظر درآمدی به شمار روند.

چطور در لینک‌سازی داخلی محتوا عمیق شویم؟

تقریبا تمام نکته‌هایی که باید راجع به استراتژی لینک‌سازی داخلی بدانید را در طول این گفتار با شما به اشتراک گذاشتم؛ اما بحث‌های عمیق‌تر همراه با مثال‌های فراوان‌تر را در طول دوره «سئومحتوا» بیان کرده‌ام؛

مثلا اینکه چطور می‌توانیم کاربر را به کلیک کردن تشویق کنیم؟ چطور می‌توانیم لینک‌سازی معمولی را با کمک کال‌تو‌اکشن برای کاربر و نه گوگل به تافته‌ای جدابافته تبدیل سازیم تا از این راه کاربر روی خوشی به آن لینک نشان دهد و به دنبال آن گوگل هم بفهمد که این صفحه واقعا مهم است!

شروع یادگیری لینک‌سازی با دوره سئو محتوا

خلاصه‌ای از آنچه با هم در لینک‌سازی داخلی گفتیم:

  • لینک‌سازی داخلی، ساخت مسیرهایی هدفمند برای هدایت کاربران به صفحه‌ها یا بخش‌های مختلف سایت است.
  • «مشخص کردن ساختار وب‌سایت»، «آشناتر کردن کاربران با دیگر صفحه‌های سایت» و «هموارتر کردن مسیر حرکت برای ربات‌های گوگل» از مهم‌ترین دلیل‌های اهمیت لینک‌سازی داخلی به شمار می‌روند.
  • استراتژی داخلی وب‌سایت دیجیتالینگ بر سه بخش اصلی استوار است: «نقشه‌راه‌ها»، «دوره‌ها» و «بازارچه».
  • تدوین استراتژی لینک‌سازی داخلی به شما کمک می‌کند تا «لینک‌های شکسته»، «صفحات یتیم» و «صفحات بن‌بست» را شناسایی کنید و اعتبار جمع‌آوری شده را به صفحه‌هایی که می‌خواهید بدهید.

نظر شما چیست؟

آیا در زمینه لینک‌سازی داخلی تجربه موفق یا ناموفقی دارید؟ لطفا ماجرای خود را در بخش گپ و گفت دیجیتالینگ با ما در میان بگذارید.

این مطلب برای شما مفید بود؟

5/5 - (3 امتیاز)

آیا خواندن این مقاله چیزی به دانسته‌های شما اضافه کرد؟

با نشر این محتوا، جامعه دیجیتالینگ را گسترش دهید

1
تعریف دقیق سئو و ماجرای تکنیک‌ها و کلاه‌های آن

. مقدماتی

در طول تاریخ بشر، از زمان دایناسورها گرفته تا انسان‌های هوشمند، فقط گونه‌هایی فرصت زندگی را از آن خود کرده‌اند که به جای مقاومت در برابر شرایط تازه، انرژی خود را صرف سازگاری و یافتن هر چه زودتر جایگاه خود در تقسیم‌بندی جدید کرده‌اند. در دنیای وب هم سایت‌هایی که خودشان را با اصول گوگل و الگوریتم‌های آن سازگار می‌کنند، در میان بهترین‌ها باقی می‌مانند. سئو، این ماجرا را شدنی می‌کند. در این قسمت از

2
سئو محتوا چیست؟ ۱۱ نکته‌ای که باید در محتوای سئو شده رعایت کنیم

. مقدماتی

همه کسانی که در فضای دیجیتال دست به قلم می‌شوند دوست دارند که محتوایشان توسط کاربران خوانده شود. محتوایی که دیده نمی‌شود، انرژی، انگیزه، زمان و حتی هزینه تولید کننده آن را به هدر می‌دهد. یکی از راه‌هایی که می‌توان با کمک آن به دیده شدن محتواها کمک کرد، بهینه کردن آن برای موتورهای جستجو است. در این صورت می‌توانیم امیدوار باشیم که محتوای ما در صفحه نتایج جستجوی گوگل می‌نشیند و در معرض دید

3
مفهوم سئو کلاه سفید، آن روی زیبای سئو

.. متوسطه

راه‌های گوناگونی برای رسیدن به هدف وجود دارند. برخی از آنها اصولی و درست هستند و برخی دیگر اصول را زیر پا می‌گذارند تا با سرعت بیشتری به هدف برسند. در دنیای سئو هم تولیدکنندگان محتوا از راه‌های مختلفی برای جذب مخاطب موردشان استفاده می‌کنند. برخی دنباله ‌روی سئو کلاه سفید هستند و می‌خواهند از راه درست به هدفشان برسند و برخی دیگر می‌خواهند با استفاده از روش‌های دیگر، خیلی زودتر با اهدافشان ملاقات کنند.

4
مخاطب شناسی در سئو، پیدا کردن راه از میان بیراهه‌ها

.. متوسطه

دانستن، توانایی است. وقتی بدانیم کجا می‌رویم، مقصد را خواهیم یافت؛ وقتی بدانیم به دنبال چه کسی هستیم، او را پیدا خواهیم کرد. فضای وب، سرشار از کاربر است؛ کسانی که گاهی ذره‌ای به هم شباهت ندارند. پس برای اینکه بتوان در این بستر به موفقیت رسید، چاره‌ای جز شناخت مخاطب هدفمان نداریم.  چون وقتی او را بشناسیم، می‌توانیم با توجه به علاقه و نیازهایش محتوا، محصول یا خدماتمان را بهینه‌سازی کنیم. در این مقاله

5
کلمه کلیدی چیست و نسخه جدید آن در ماجرای سئو کدام است؟

.. متوسطه

تولید محتوا ماجرایی است که بازیگران زیادی در آن رفت و آمد می‌کنند. در گذشته، یعنی وقتی که گوگل تازه داشت راه رفتن را یاد می‌گرفت، سیاهی لشکران زیادی بدون آنکه استعدادی داشته باشند، جای نقش‌های اصلی را پُر کرده بودند. آنها نه می‌خواستند رشد کنند و به بازیگرانی حرفه‌ای تبدیل شوند و نه اهمیتی به فیلم‌نامه و تماشاچیان می‌دادند. گوگل کم‌کم رشد کرد، قوی شد و توانست با الگوریتم‌های متفاوتی که ایجاد می‌کرد، این

وبلاگ دیجیتالینگ

گپ و گفت کاربران در مورد این مقاله

4 دیدگاه در این مقاله ثبت شده است

دیدگاه شما
لطفا دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

علی امیری
نوشته شده در: ۰۱:۲۶ ۲۱/۰۴/۱۴۰۰

با سلام
اگر صفحه‌ای داریم که با بیش از ۳ کلمه کلیدی تارگت شده، مثلا:
۱. آهن
۲. خرید آهن
۳. فروش آهن
۴. فروشگاه آهن و ….
که همگی دال بر یک هدف واحد توسط کاربر باشند، آیا درست است با تمامی این کلمات از صفحات دیگر به این صفحه لینک دهیم؟
با تشکر

علیرضا ابراهیمیان
نوشته شده در: ۱۱:۴۶ ۲۱/۰۴/۱۴۰۰

سلام بر شما آقای امیری عزیز
همونطور که خودتون اشاره کردید مشکلی از این بابت نیست.
من به‌شخصه با لینک‌سازی برای کاربر و انکرتکست‌های طولانی‌تر موافق‌ترم.
به‌طور مثال به‌جای انکرتکست‌هایی که اشاره کردید ترجیح میدم از انکرتکست «خرید و فروش آهن در فروشگاه فلان» رو استفاده کنم.
این صرفا یه نمونه بود اگر با کلمات دم‌دراز آشنا نیستید پیشنهاد می‌کنم مقاله «کلمات longtail و راه‌های پیدا کردن آن» را مطالعه کنید.
علاوه بر این در «دوره سئو محتوا» راجع به لینک‌سازی داخلی عمیق‌تر صحبت کردیم.

موفق باشید.

سجادی
نوشته شده در: ۲۲:۵۹ ۱۲/۰۴/۱۴۰۰

با ۱۰ تا مقاله و فقط لینک سازی داخلی،
دو تا از مقاله های سایت مون رو صفحه اول و لینک ۱ تا ۳ رسوندیم تو لوکال و الان به طور میانگین یک روز در میان تماس داریم از طریق همین صفحات

علیرضا ابراهیمیان
نوشته شده در: ۱۶:۴۳ ۱۴/۰۴/۱۴۰۰

سلام بر شما جناب سجادی
سپاس از اینکه تجربه‌تون رو با ما به اشتراک گذاشتید?

×