بستن

چطور با روش‌های غیرمعمول افزایش ممبر، کانالمان را تخریب کنیم؟

ممبر فیک تلگرام

هر تغییری که در دنیایمان رخ می‌دهد، همراه با تمام خوب و بدش وارد ماجرای ما می‌شود. وقتی پای پیام‌رسان تلگرام به گوشی‌های هوشمند و البته به زندگی ما باز شد، راحتی انتقال پیام‌های متنی و حتی چند رسانه‌ای در کنار دغدغه‌های تازه‌ای مانند افزایش ممبر کانال تلگرام به زندگی ما راه پیدا کردند.

 بسیاری از کسانی که صاحب یک یا چند کانال در تلگرام بودند بخش قابل توجهی از زمان خود را برای جذب کاربران جدید به کانالشان صرف می‌کردند. این تغییری بود که پیش از این معنایی در زندگی ما نداشت. به همین دلیل، مقداری زمان لازم بود تا با آزمون و خطا به درستی یا نادرستی روش‌های آن پی ببریم. در این قسمت از «دیجیتالینگ» به موضوع «ممبرهای فیک و روش‌های غیر طبیعی افزایش ممبر تلگرام» می‌پردازیم. با ما همراه باشید.

وقت خواندن تمام مقاله را ندارید؟ می‌توانید از این قسمت به نسخه صوتی آن گوش دهید.

 

چرا باید با روش‌های غیر طبیعی افزایش ممبر تلگرام آشنا شویم؟

شاید با دیدن عنوان این مقاله، چنین پرسشی در ذهن شما هم پدیدار شده باشد و با خودتان بگویید: «مگر این روش‌ها اشتباه و آسیب زننده نیستند؟ پس چرا باید از آنها آگاهی داشته باشیم؟» در واقع، هدف من از بیان این روش‌ها این بود که حق انتخاب را بر عهده صاحب کانال تلگرام بگذارم.

شاید برخی از روش‌‌هایی که در ادامه برایتان می‌گویم از نظر آنها چندان هم نادرست نباشند یا حتی گاهی به کارشان بیاید. من چند مورد از این روش‌ها را تست کرده و با چند مجموعه که از این روش‌ها استفاده می‌کنند صحبت کرده‌ام.

اما با این وجود ترجیحم این است که از روش‌های طبیعی برای افزایش ممبر کانال تلگرام استفاده کنم و کیفیت ممبرهایم را فدای بالا رفتن عدد آنها نکنم. خوب، با این تفاسیر، بهتر است نگاهی به این روش‌ها بیندازیم.

  1. ممبر فیک تلگرام

به احتمال زیاد با آن آشنا هستید. در این روش، شما با یک مجموعه صحبت می‌کنید تا ممبرهای فیک را برای کانالتان بفرستند. آنها هم احتمالا با استفاده از شماره‌های مجازی تعدادی مخاطب می‌سازند و آنها را به عضویت کانالتان درمی‌آورند. من حدود سه سال پیش این روش را تست کردم و صد ممبر فیک سفارش دادم. بعد از حدود 10 دقیقه این 100 ممبر فیک به کانالم اضافه شدند.

وقتی آنها را بررسی کردم دیدم که هیچ‌کدام عکس پروفایل و آیدی ندارند. در ضمن اسم‌های عجیب و غریبی هم داشتند. همانطور که از اسم‌ فیک پیدا است، کاملا مشخص بود که این ممبرها واقعی نیستند.

اما چرا این روش‌ وجود دارد و کاربران از آن استفاده می‌کنند؟ شاید مهم‌ترین دلیل آن وجهه‌ای باشد که تعداد ممبرهای بالا به کانال تلگرام می‌دهند. مثلا وقتی یک کاربر جدید به کانالمان سر می‌زند با دیدن هزار ممبر، بیشتر به کانال اعتماد می‌کند و حتی آن را مفیدتر می‌داند. اما پیشنهاد من این است که حتی در آغاز کار کانال تلگرامتان هم از این روش استفاده نکنید.

ممبر فیک بازدید فیک را هم به همراه دارد

بازدید فیک مانند دروغی است که باید در پی دروغ اول گفته شود تا کسی به آن شک نکند. وقتی تعداد ممبرهای فیک بالا باشد باید تعدادی بازدید فیک هم خریداری کرد. چون ممبر فیک هیچ تاثیری روی افزایش بازدید، شیر یا فوروارد کردن پست‌ها نمی‌گذارد. این‌ها کارهایی هستند که ممبرهای واقعی انجام می‌دهند.

 اما چطور می‌توان این موضوع را در کانال‌ها شناسایی کرد؟ وقتی یک پست تازه در کانال گذاشته می‌شود، در ساعت اول، تعداد بازدید‌های آن بسیار پایین است. اما ناگهان بعد از مدت کوتاهی آن پست بالای هزار بازدید می‌خورد. این مورد طبیعی نیست و حتما پای بازدید فیک در میان است. البته توضیح کامل این موضوع به همراه معرفی یک ابزار برای این کار در مطلب بررسی اثربخشی کانال تلگرام به طور مفصل توضیح داده شده است که می‌توانید به آن سر بزنید.

  1. پاپ آپ

ممبر پاپ آپ تلگرام

در این روش که بیشتر در تلگرام‌های غیر رسمی اتفاق می‌افتد، وقتی کاربر تلگرامش را باز می‌کند با یک پیام روبه‌رو می‌شود که در آن چیزی شبیه به این نوشته شده است: «آیا می‌خواهید در فلان کانال عضو شوید؟» شاید شما از این پیشنهاد خوشتان بیاید و در آن کانال عضو شوید. ممبرهایی که به این شیوه وارد کانال می‌شوند واقعی هستند، اما مشکل این قضیه در تکرار بی‌انتهای این پاپ آپ‌ها است.

یعنی اینطور نیست که شما یک بار در یک کانال عضو می‌شوید یا حتی عضو نمی‌شوید و ماجرا تمام می‌شود. این کار به شکل آزار دهنده‌ای مدام تکرار می‌شود. گذشته از این، شما اصلا قصد این را نداشتید که وارد آن کانال شوید و برای کار دیگری وارد تلگرام شده بودید. حتی شاید دستتان خورده باشد و بدون اینکه متن آن پیام را بخوانید روی آن کلیک کرده و ناگهان سر از یک کانال درآورده باشید.

کاربری که به این شکل وارد کانال ما می‌شود سه واکنش متفاوت را از خودش نشان می‌دهد:

  • در کانال تلگرام می‌ماند، محتوا را دنبال کرده و فعالیت می‌کند
  • همان لحظه کانال را ترک می‌کند
  • در کانال می‌ماند اما به فردی خنثی تبدیل می‌شود که هیچ کاری انجام نمی‌دهد

مورد اول، درصد بسیار کمی را شامل می‌شود. بنابراین بشخصه ترجیح می‌دهم که از خیرش بگذرم و نام کسب و کارم را با یک حرکت آزار دهنده خدشه‌دار نکنم.

  1. اد اجباری

اد اجباری ممبر تلگرام

در روش اد اجباری، شما تعدادی ممبر را به اجبار وارد کانالتان می‌کنید. در اد اجباری، کاربر از همه جا بی‌خبر وقتی تلگرام خود را باز می‌کند می‌بیند که در چند کانال عضو شده است. او حتی به این مورد هم مشکوک می‌شود که شاید کسی اکانت او را هک کرده باشد. اما این ماجرا به علت استفاده از تلگرام غیر رسمی رخ داده است.

 البته در این مورد هم سه احتمالی که در مورد پاپ آپ وجود داشت به قوت خود باقی می‌ماند. یعنی شاید کاربری که به این شکل اد شده باشد در کانال باقی بماند، آن را ترک کند یا در صورت باقی ماندن، هیچ فعالیتی نکند. با وجود اینکه ممبرهای به دست آمده از این روش هم واقعی هستند اما هیچ تضمینی وجود ندارد که در کانال باقی بمانند. گذشته از آن، اد کردن اجباری کاربران باعث می‌شود که اعتبار کانالتان خدشه‌دار شود.

  1. ممبر هیدن

ممبرهای هیدن هم در شمار ممبرهایی قرار می‌گیرند که با اد اجباری وارد کانال می‌شوند. با این تفاوت که در اد اجباری، کاربر متوجه می‌شود که در یک کانال اد شده است، اما در این روش، کاربر اصلا متوجه این موضوع نمی‌شود. اما همچنان به عنوان یک ممبر واقعی البته از نوعی که هیچ فعالیتی نمی‌کند، در نظر گرفته می‌شود. من با چند مجموعه که از این روش استفاده می‌کنند صحبت کردم.

ظاهرا دلیل آنها برای استفاده از ممبرهای هیدن این است که آنها نمی‌خواهند از روش ممبر فیک استفاده کنند. از طرفی، آن افراد اد شده متوجه نمی‌شوند که در کانال اضافه شده‌اند. در نتیجه، از کانال لفت نمی‌دهند و ریزش ممبر اتفاق نمی‌افتد. من فکر می‌کنم دلیل دیگری هم برای این کار وجود داشته باشد. در روش ممبر فیک، از شماره‌های مجازی هم استفاده می‌شود که تلگرام می‌تواند آنها را تشخیص داده و از کانال حذف کند.  

  1. ارسال پوش نوتیفیکیشن

اد ممبر با ارسال نوتیفیکیشن

در این روش از طریق اپ‌هایی که در گوشی‌تان دارید برایتان پوش نوتیفیکیشن‌هایی ارسال می‌شود و شما را دعوت به عضویت در یک کانال می‌کند. در این روش هم ممبرهای واقعی عضو کانال می‌شوند اما نمی‌توانید به صورت هدفمند به این کار بپردازید و پوش‌ها را برای کسانی ارسال کنید که می‌دانید به موضوع کانال شما علاقه دارند. من کسی را پیدا نکردم که تجربه مثبتی از به کار بردن این روش داشته باشد.

  1. پروکسی تلگرام

اد ممبر پروکسی تلگرام

بسیاری از ما با استفاده از کانال‌های پراکسی که در آنها عضو هستیم وارد تلگرام می‌شویم. وقتی با پراکسی وصل می‌شویم در قسمت بالا یک کانال تبلیغاتی نمایش داده می‌شود که اگر خواستید می‌توانید در آن عضو شوید. من این روش را برای یک کانال تست کردم و حدود 700 ممبر جدید به کانال اضافه شدند. اما کم‌کم همه آنها کانال را ترک کردند.

با دیدن این ریزش، کمی پرس و جو کردم و فهمیدم این روش در صورتی کارایی دارد که به طور پیوسته مورد استفاده قرار بگیرد نه این که فقط یک بار انجام شود. شاید این روش برای کانال‌هایی که خیلی معروف هستند کارایی بیشتری داشته باشد.

 

به‌دنبال افزایش اصولی ممبر در کانال تلگرام‌تان هستید؟

در دوره آموزش بازاریابی در تلگرام به 12 روش اصولی و تجربی افزایش ممبر در کانال تلگرام پرداخته‌ایم و هر یک را با مثال شرح داده‌ایم

مشاهده صفحه دوره آموزشی

 

خلاصه‌ای از آنچه با هم در روش‌های افزایش غیر طبیعی ممبر تلگرام گفتیم:

  • شاید استفاده از ممبر فیک باعث شود که در ظاهر تعداد ممبرهای کانالتان افزایش پیدا کند، اما نه تنها به رشد کانالتان کمک نمی‌کند بلکه باعث خدشه‌دار شدن نام برندتان هم می‌شود.
  • پاپ آپ، روشی برای جذب ممبرهای واقعی است که به علت آزار دهنده بودن پیشنهاد نمی‌شود.
  • اد اجباری و ممبر هیدن، روش‌هایی که هستند که بدون پرسیدن نظر کاربران آنها را وارد کانال می‌کنند.
  • با ارسال پوش نوتیفیکیشن هم می‌توان کاربران را به کانال تلگرام دعوت کرد. اما این روش چندان رایج نیست.
  • کانال‌هایی که در میان کاربران معروف هستند می‌توانند با استفاده از روش پراکسی، ممبرهای تازه را به سمت خود جذب کنند.

 

نظر شما چیست؟

آیا تجربه‌ای از به کار بردن روش‌های گفته شده در این مقاله دارید؟ لطفا آن را برای ما و خوانندگان دیجیتالینگ تعریف کنید.

این مطلب برای شما مفید بود؟

4.5/5 - (4 امتیاز)

آیا خواندن این مقاله چیزی به دانسته‌های شما اضافه کرد؟

با نشر این محتوا، جامعه دیجیتالینگ را گسترش دهید

1
مفهوم و اهمیت بازاریابی در تلگرام با وجود محدودیت‌ها

. مقدماتی

اهمیت بازاریابی در تلگرام، ماجرایی است که با وجود محدودیت‌ها هنوز هم حرف‌های بسیاری برای گفتن دارد. بازاریابی در تلگرام، یکی از شاخه‌های درخت هزار ساله بازاریابی به شمار می‌رود که با وجود تازه بودن، استحکام قابل قبولی دارد. وجود کاربران ایرانی فراوان در این پیام‌رسان قدرتمند، فرصت مناسبی به کسب و کارها و دیجیتال مارکترها می‌دهد تا راهی برای تبدیل آنها به مشتری وفادار پیدا کنند. در این قسمت از دیجیتالینگ به سراغ «بازاریابی

2
چگونه اثربخش‌ترین کانال تلگرام را برای تبلیغات انتخاب کنیم؟

... پیشرفته

گاهی فقط حضور داشتن در میان یک جمع، یک گروه یا حتی در میان مردمان یک کشور، کافی نیست. چون نیاز اصلی و چیزی که باعث ایجاد تغییرهای ماندگار می‌شود، داشتن تاثیری مفید است. حضور موثر در یک جمع می‌تواند ما را به فردی ابدی تبدیل کند که در یادها می‌ماند. این ماجرا در دنیای دیجیتال مارکتینگ هم اتفاق می‌افتد. مثلا تبلیغات در تلگرام با وجود آنکه یکی از روش‌های دیجیتال مارکتینگ به شمار می‌رود.

3
تبلیغات در تلگرام + آموزش ویدیویی تبلیغات در پلتفرم تبلیغاتی تلگرام

.. متوسطه

تبلیغات، بخشی جدایی‌ناپذیر از روند پیشرفت یک کسب و کار به شمار می‌روند. در حقیقت، تبلیغات به ما و مشتریانمان این فرصت را می‌دهد تا با هم آشنا شویم. در این میان، گاهی هزینه تبلیغات و نتیجه آن با هم ارتباط چندانی پیدا نمی‌کنند.  شاید ما بودجه زیادی را برای تبلیغات در نظر می‌گیریم اما آن فرصت آشنایی که برایش لحظه شماری می‌کردیم، ایجاد نمی‌شود.در این مقاله از دیجیتالینگ به سراغ «تبلیغات در تلگرام» می‌رویم، روش‌های رسیدن

4
چرا باید از ترک کنندگان رسانه خود ممنون باشیم؟

.. متوسطه

سپاسگزاری کردن کاری پسندیده و اقدامی مثبت است که ما در قبال کسانی که محبت یا لطفی را شامل حالمان کرده‌اند انجام می‌دهیم. اما نکته جالب و در بیشتر موارد، پنهان این است که گاهی دیگران با کارهای به ظاهر منفی خود هم به ما لطف می‌کنند. شاید بتوان نمونه جالب این موضوع را در کاربرانی پیدا کرد که رسانه ما را ترک می‌کنند. در این قسمت از «دیجیتالینگ» اهمیت تشکر از ترک کنندگان رسانه

5
چگونه در کانال تلگرام لینک‌سازی کنیم؟

.. متوسطه

داشتن ممبر با کیفیت، یکی از دغدغه‌های همیشگی صاحبان کانال‌های تلگرامی است. آنها به هر دری می‌زنند تا بتوانند ممبرهای جدید را به سمت کانال خود جذب کنند. مثلا تبلیغ می‌دهند، هزینه می‌کنند و ساعت‌های زیادی را برای تولید محتوای حرفه‌ای کنار می‌گذارند. اما باز هم نمی‌توانند در بخش دوم این کار، یعنی حفظ ممبرهایشان موفق عمل کنند. در این قسمت از «دیجیتالینگ» با بررسی چند نکته مهم به دنبال روش‌هایی برای «جلوگیری از ریزش

وبلاگ دیجیتالینگ

گپ و گفت کاربران در مورد این مقاله

4 دیدگاه در این مقاله ثبت شده است

دیدگاه شما
لطفا دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

سولماز راوک
نوشته شده در: ۱۶:۴۸ ۱۳/۰۳/۱۴۰۱

من میخام واسه خودم ممبر فیک بزنم آیا تو این سایتتون میشه فیک زد یا ن ؟!

علیرضا ابراهیمیان
نوشته شده در: ۱۱:۱۲ ۱۴/۰۳/۱۴۰۱

خیر ما چنین سرویسی ارائه نمیدیم خانم راوک عزیز
در محتوای همین مقاله هم علت نامفید بودن این فعالیت رو مطرح کردیم.

رضا سادات
نوشته شده در: ۲۳:۱۶ ۲۴/۰۳/۱۴۰۰

این دوره تلگرام مارتینگ، چیزی علاوه بر پادکست‌ها و مقالات سایت هست؟ انگار همه چیز رو توی مطلب گفتین! مطلب جدیدی هم برای یاد گرفتن هست؟؟

علیرضا ابراهیمیان
نوشته شده در: ۱۱:۲۸ ۳۰/۰۳/۱۴۰۰

سلام بر شما
جناب سادات دوره تلگرام مارکتینگ، ۶ ساعت ویدیو آموزشی هست و تمام تجربیاتی که در این چندسال داشتیم را در این دوره گنجاندیم
بخشی از دوره در مطالب رایگان سایت موجود هست اما مثل دوره‌های دیگر دیجیتالینگ کل دوره رو شامل نمیشه
موفق باشید

×
🔴 الان وقتشه جعبه ابزار رو با مشاوره رشد درآمدی باهم بخری. (برای ۱۰ نفر تا ۲۰ مهر) 👈🏻 👈🏻 همین الان بخر و جیبتو پر پول کن😍!