تحقیق کلمات کلیدی چیست

تحقیق کلمات کلیدی چیست؟ کندوکاوی سرنوشت‌ساز در اقیانوس واژه‌ها

3 دقیقه

در دنیای وب، واژه‌ها از قدرت بسیاری برخوردار هستند. کاربران پرسش‌های خود را در قالب یک یا چند واژه خلاصه می‌کنند؛ موتورهای جستجو نیز بر همان اساس، محتواهای سطح وب را کاوش کرده و بهترین و مرتبط‌ترین وب‌سایت را در اختیار کاربران قرار می‌دهند.

پس، قبل از هر چیز، باید ریشه ماجرای موفقیت در دنیای وب را جایی لابه‌لای واژه‌ها پیدا کرد. در این قسمت از «دیجیتالینگ» به سراغ «تحقیق کلمات کلیدی» می‌رویم و این مهارت استراتژیک را با هم موشکافی می‌کنیم. اگر به دنبال حضوری قدرتمند در وب فارسی هستید، تا پایان این مقاله با ما همراه باشید.

جذابیت تحقیق در میان آواها هم دست کمی از تحقیق در میان واژه‌ها ندارد. می‌توانید برای گوش دادن به دو پادکست این گفتار از بخش زیر کمک بگیرید.

اپیزود جدید – آپدیت 1400

چقدر در مورد کلمه کلیدی می‌دانید؟

تحقیق کلمه کلیدی طلایی

پیش‌فرض ذهنی من این است که شما در مورد «کلمه کلیدی» چیستی و ماجرای آن می‌دانید. اگر هم نمی‌دانید یا دلتان می‌خواهد تعریفتان از کلمه کلیدی را با ما یکی کنید می‌توانید مطالعه این مقاله را در همین‌جا متوقف کرده، سری به مقاله «نقش مفهوم کلیدی در موفقیت محتوا» بزنید و پس از مطالعه آن دوباره به این مقاله برگردید.

چرا باید به سراغ تحقیق کلمات کلیدی برویم؟

من چند دلیل می‌آورم تا این موضوع برایتان شفاف‌تر شود:

  1. چون نمی‌خواهیم سلیقه‌ خودمان را با محتوا ترکیب کنیم

یکی از بزرگ‌ترین اشتباه‌هایی که می‌توانیم به هنگام تولید محتوا مرتکب شویم، فعالیت بر اساس نظر و سلیقه شخصی‌مان است. این در حالی است که ما باید نسبت به مخاطبمان شناخت پیدا کنیم، نیازش را بسنجیم و بفهمیم که او راجع به چه چیزی سرچ می‌کند. با دنبال کردن این راه می‌توانیم بفهمیم که تولید چه محتوا، محصول یا سرویسی می‌تواند نیازهای او را بر طرف سازد.

  1. چون می‌خواهیم محتوای کاملی را به دست مخاطب برسانیم

ما در دورانی زندگی می‌کنیم که محتوا به شکلی پیوسته در حال تولید است. با این حساب، افراد زیادی هستند که در حوزه کاری ما روی مفهوم‌های پایه‌ای دست گذاشته‌اند. از این گذشته، شاید ما به خوبی بدانیم که نیاز مخاطبمان چیست.

ولی وقتی تحقیق کلمه کلیدی را آغاز می‌کنیم تازه می‌فهمیم که مخاطب ما در کنار آن نیاز اصلی، تعدادی سوال هم در گوگل سرچ کرده است. این همان نقطه‌ای است که می‌توانیم وارد شویم و با پاسخ دادن به آن پرسش‌ها در محتوایمان، نیاز مخاطب را به شکلی کامل‌تر بر طرف سازیم.

  1. چون به زمان، تلاش و هزینه‌هایمان اهمیت می‌دهیم

ما باید بدانیم کیوردی که می‌خواهیم روی آن حساب باز کنیم و با آن در نتیجه جستجوی گوگل بالا بیاییم چقدر سرچ می‌شود، تا چه اندازه رقابتی است و در کل، چقدر ارزش دارد؟ در مورد این پرسش‌ها کمی جلوتر به طور مفصل توضیح می‌دهم.

چهار پرسش کلیدی که قبل از شروع تحقیق کلمات کلیدی باید از خودمان بپرسیم

سوالاتی که قبل از کیورد ریسرچ باید بپرسیم

قبل از اینکه بخواهیم به سمت کیورد ریسرچ قدم برداریم باید تکلیفمان را با چهار نکته روشن کنیم:

  1. آیا کلیدواژه‌ای که در گوگل سرچ می‌شود به کسب و کار من ارتباطی دارد؟

این موضوع خیلی مهمی است. ما بیشتر وقت‌ها روی کلمه کلیدی‌هایی کار می‌کنیم و راجع به آنها محتوا می‌سازیم که نه تنها با کسب و کار ما در ارتباط نیستند، بلکه با هدف‌های کاری هم هیچ صنمی ندارند.

  1. آیا آن عبارت جستجو شده با استراتژی کسب و کارمان هم همخوانی دارد؟

اجازه بدهید این مورد را با یک مثال برایتان توضیح بدهم. تصور کنید که من در زمینه کفش‌های گران قیمت فعالیت می‌کنم. بعد می‌بینم که یکی از واژه‌های پر سرچ در گوگل «خرید کفش ارزان» است. در اینجا باید از خودم بپرسم که آیا لازم است با این کلیدواژه بالا بیایم؟ آیا کسی که به دنبال خرید کفش ارزان است از فروشگاه کفش‌های گران من چیزی عایدش می‌شود؟ پاسخ، منفی است. پس دلیلی هم ندارد که روی چنین کلیدواژه‌ای کار کنم.

  1. آیا کسب و کار من توانایی برطرف کردن این نیاز مخاطب را دارد؟

    تصور کنید کلیدواژه‌ای در زمینه کاری ما سرچ می‌شود که با استراتژی‌مان هم هم‌خوانی دارد و می‌توانیم روی آن کار کنیم. حالا باید از خودمان بپرسیم که آیا ما توانایی تولید محتوای دست‌اول را در این زمینه داریم؟

     وقتی می‌دانیم که نمی‌توانیم چنین کاری را انجام دهیم چرا باید به سمتش برویم؟ چرا باید با ارائه یک محتوای بی‌کیفیت، برند خودمان را خدشه‌دار کنیم؟ ما در دیجیتالینگ هم به چنین ماجراهایی می‌رسیم.

    مثلا در زمینه کاری خودمان به موضوعی می‌رسیم که خیلی راجع به آن تجربه نداریم. بنابراین، آن را به زمانی در آینده حواله می‌دهیم که پس از انجام مطالعات و به دست آوردن تجربه‌ها حرفی برای گفتن داشته باشیم.

  2. هدف مخاطب از جستجو چیست؟

ما باید بفهمیم که وقتی مخاطب یک عبارت را در گوگل سرچ می‌کند به دنبال رسیدن به چه هدفی است؟ در واقع، دلیل آدم‌ها برای سرچ کردن در چهار دسته قرار می‌گیرد:

هدف کاربر از جستجو

  • به دنبال کسب اطلاعات هستند

مثلا خود شما در گوگل سرچ می‌کنید «تحقیق کلمات کلیدی چیست؟» یا «چگونه می‌توانیم کیورد ریسرچ کنیم؟» سپس به مقاله‌ای از دیجیتالینگ می‌رسید و آن را باز می‌کنید. دلیل شما برای این کار، به دست آوردن اطلاعات است.

  • می‌خواهید چیزی را بخرید

هدف بعدی از جستجو، خرید کردن است. مثلا شما سرچ می‌کنید: «خرید دوره کیورد ریسرچ» یا «خرید لپ‌تاپ ایسوس» و … . وقتی واژه «خرید» را به کار می‌گیرید، یعنی می‌خواهید برای آن دوره یا محصول هزینه کرده و آن را بخرید.

  • می‌خواهید کاری را انجام بدهید

شاید شما بخواهید کاری را برای اولین بار انجام دهید اما اطلاعات کافی در موردش نداشته باشید. در این هنگام نیز به سراغ گوگل می‌روید و مثلا سرچ می‌کنید: «آموزش ساخت کمپانی پیج در لینکدین». من این مثال را زدم چون کاربران واقعا در گوگل به دنبال چنین آموزشی می‌گردند.

اگر شما در گوگل سرچ کنید: «آموزش کمپانی پیج در لینکدین دیجیتالینگ» به مقاله ما می‌رسید که در آن گام به گام تمام بخش‌های این ماجرا را توضیح داده‌ایم. این هدف با هدف اول تفاوت دارد، چون شما در این بخش تنها به دنبال اطلاعات نیستید و واقعا آن صفحه را می‌سازید.

  • وقتی به دنبال یک مکان می‌گردید

هدف آخر در مورد مکان است و شما می‌خواهید جایی بروید یا مکانی را پیدا کنید. شاید برایتان جالب باشد که بدانید یکی از کیوردهای پر طرفدار مکانی در زمان کرونا این است: «بهترین کافه‌های روباز تهران» این هدف هم با هدف خرید متفاوت است. چون فقط به دنبال نوشیدن یک فنجان قهوه یا خریدن یک تکه کیک شکلاتی نیستید. شما بعد از پیدا کردن مکان مورد نظرتان از خانه یا محل کارتان به سمت آن مکان کشف شده حرکت می‌کنید.

ناگفته نماند که بیشتر وقت‌ها ما از سرچ کردن یک کیورد دو هدف داریم؛ یعنی هم می‌خواهیم اطلاعات به دست بیاوریم و هم خرید کنیم؛ مثلا وقتی عبارت «خرید دوره کیورد ریسرچ» را جستجو می‌کنیم هم به دنبال خرید یک دوره آموزشی هستیم و هم می‌خواهیم در این مورد اطلاعات به دست بیاوریم.

ولی وقتی «کیورد ریسرچ چیست؟» را جستجو می‌کنیم، احتمالا برنامه‌ای برای پرداخت پول نداریم. بلکه فقط می‌خواهیم اطلاعاتی کلی راجع به آن موضوع به دست بیاوریم.

چرا دانستن ماجرایی که در ذهن مخاطب می‌گذرد مهم است؟

پاسخ این پرسش در یک عبارت خلاصه می‌شود: «نیاز مخاطب». ما قرار است با محتوا، محصول یا سرویسی که تولید می‌کنیم به دنبال پاسخ دادن به نیاز مخاطبانمان باشیم. اجازه بدهید مثالی برایتان بزنم. تصور کنید که شما در گوگل چنین چیزی را سرچ می‌کنید: «خانه». من به عنوان کسی که مشغول تولید محتوا است نمی‌توانم از این واژه به هدف پنهان شما پی ببرم.

شناخت مخاطب

یعنی نمی‌توانم بفهمم که به دنبال خرید خانه هستید یا می‌خواهید خانه خودتان را بفروشید. اینجا است که پای «کلمه کلیدی‌های دم دراز» به میدان باز می‌شود. دقیقا به همین دلیل است که در تحقیق کلمه کلیدی، تمرکزمان را روی چنین کلمه‌های کلیدی می‌گذاریم. چون این عبارت‌ها هدف مخاطب را به ما نمایش می‌دهند.

البته گاهی یا خود مخاطب هم نمی‌داند که چه چیزی می‌خواهد یا مثلا شاید یک کودک دبستانی، واژه «خانه» را در گوگل سرچ کرده باشد. بدون شک، این کودک و دوستانش، مخاطبان ما نیستند. چون ما می‌خواهیم خانه‌ای را اجاره دهیم یا آن را بفروشیم.

باید در این مورد، شش دانگ حواستان را جمع کنید. شاید به هنگام تحقیق کلمات کلیدی، متوجه شوید که یک واژه – مثلا همین خانه – خیلی سرچ می‌شود. با یک حساب سر انگشتی می‌فهمید که اگر با این واژه در نتیجه جستجوی گوگل بالا بیایید، شاید روزانه 1000 کاربر به سایتتان بیایند.

این عالی است اما به این معنی نیست که درآمد شما هم همراه با افزایش ترافیک، بالا می‌رود یا لید بیشتری دریافت خواهید کرد. در واقع، باید به هدفتان نگاه کنید.

اگر شما یک سایت خبری باشید دوست دارید که با خیلی از کیوردها بالا بیایید. چون می‌خواهید از این راه، تعداد ورودی‌های خودتان را افزایش دهید و درآمدتان از تبلیغات را بالا ببرید.

این ماجرا در مورد فروشگاه محصولات هم جاری است. وقتی شما فقط کفش، آن هم از نوع گران‌قیمتش را می‌فروشید چرا باید کاربری که به دنبال نوعی کفش ارزان قیمت می‌گردد را به سمت سایتتان هدایت کنید؟

این کار جز اینکه وقت شما و او را می‌گیرد هیچ فایده دیگری برایتان ندارد. به همین دلیل است که باید به سراغ کلمه‌های کلیدی دم دراز بروید و روی آنها سرمایه گذاری کنید.

من در مقاله دیگری به طور مفصل درباره این کلمه‌های کلیدی سرنوشت‌ساز صحبت کرده‌ام. می‌توانید با مطالعه گفتار «اهمیت کلمات کلیدی دُم دراز و راه‌های پیدا کردن آن» به اطلاعات خوبی در مورد آنها دست پیدا کنید.

چگونه باید تحقیق کلمات کلیدی را آغاز کنیم؟

راه اول: خودتان را به جای کاربران بگذارید

شاید بهترین کار این باشد که خودتان را جای کاربران بگذارید. اگر خود من بخواهم دوره سئو محتوا تهیه کنم، شاید اولین چیزی که سرچ می‌کنم، عبارت «خرید دوره آموزشی سئو محتوا» را سرچ کنم.  بعد با توجه به نتایجی که گوگل در اختیارم می‌گذارد و با توجه به جایگاهی آن وب‌سایت‌ها در صفحه نمایش دارند، صفحه مورد نظرم را انتخاب می‌کنم.

سرچ کاربر در سئو محتوا

 

راه دوم: از بخش جستجوهای مرتبط گوگل کمک بگیرید

به هنگام جستجو در گوگل، بخش (Searches related) نیز پیشنهادهای مرتبط خوبی را به کاربران ارائه می‌دهد. مثلا وقتی واژه «دوره آموزش سئو محتوا» را سرچ می‌کنید، پیشنهادهای به شما نمایش داده می‌شود.

سرچ مرتبط

می‌توانید این پیشنهادات را در یک فایل اکسل برای خود لیست کنید البته کار اینجا تمام نمی‌شود تا انتهای مطلب همراه ما باشید که کلی صحبت داریم.

راه سوم: از پیشنهادات گوگل کمک بگیرید

وقتی یک کلمه کلیدی را در گوگل سرچ می‌کنید، قبل از زدن اینتر و آغاز جستجو، تعدادی عبارت پیشنهادی (Suggested) برای شما به نمایش درمی‌آید. این موارد را هم به لیست خود اضافه کنید.

بهتر است این تحقیق را متوقف نکرده و در بازه‌های زمانی مختلف، مثلا هر ماه یک بار، این روند را تکرار کنید. چون ممکن است تعداد کلیدواژه‌ها کم یا زیاد شوند.

پیشنهادات گوگل

آشنایی با ابزارهای کیورد ریسرچ؛ دست خالی به میدان واژه‌ها نروید

اگر به دنبال یک تحقیق درست و حسابی هستیم نمی‌توانیم فقط روی تحقیق دستی حساب باز کنیم. ابزارهای زیادی وجود دارند که می‌توانند در این کار به ما کمک کنند.

  • KWFinder

اولین ابزار تحقیق کلمات کلیدی که به آن می‌پردازیم، «کی دبلیو فایندر» (KWFinder) است. اگر در این وب‌سایت یک حساب کاربری بسازید، روزانه می‌توانید تا پنج کلیدواژه را در آن جستجو کرده و از اطلاعات آن استفاده کنید.اگر اکانت اشتراکی یا نسخه پریمیوم را داشته باشید این تعداد برای شما نامحدود خواهد بود.

مهم‌ترین ویژگی این ابزار، بررسی جامع کلمات کلیدی، تخمین میزان سرچ و میزان سختی بودن کلمات است. حتی آمار و ارقامی هم راجع به رقبایتان به شما می‌دهد که می‌تواند برایتان بسیار مفید باشد. حالا باید در فایل اکسلی که برای کلیدواژه‌های خود تهیه کردید، میزان سختی و حدود سرچ آنها در طول ماه را بنویسید.

ابزار kwfinder

 

  • Keyword Planner

«کیورد پلنر» ابزاری متعلق به گوگل است. برای استفاده از این ابزار باید اکانت گوگل ادز (Google Ads) داشته باشید و حداقل یک بار کمپینی را در آن راه‌اندازی کرده باشید.

این ابزار به شما می‌گوید که در یک بازه زمانی مشخص، یک کلمه کلیدی چند بار سرچ می‌شود. البته این عدد هیچ وقت دقیق نیست. اما باز هم به ما کمک می‌کند تا با حدود کار و میزان سرچ این کلیدواژه‌ها آشنا شویم.

  • گوگل شیت تحقیق کلمات کلیدی با حروف الفبا

ما در دیجیتالینگ، ابزار رایگانی را آماده کرده‌ایم که ماجرای تحقیق کلمات کلیدی را برای شما ساده‌تر می‌کند. روش کار این ابزار به این ترتیب است که وقتی یک کیورد را سرچ می‌کنید در کنار آن تعدادی کلمه کلیدی پیشنهادی هم وجود دارند؛ مثلا وقتی در باکس جستجو تایپ می‌کنید: «دیجیتال مارکتینگ» سپس یک فاصله می‌دهید و می‌زنید «الف» یا هر کدام از حرف‌های الفبا، به شما چند پیشنهاد می‌دهد.

این خیلی سخت است که بخواهید چنین کاری را با تمام حرف‌های الفبا انجام دهید. به همین دلیل ما در یک گوگل شیت این امکان را فراهم کرده‌ایم که شما با سرچ هر کیورد، فهرستی مرتب شده از تمام کیوردهای پیشنهادی را در اختیار داشته باشید. می‌توانید با ورود به بازارچه دیجیتالینگ، ابزارک رایگان «گوگل شیت تحقیق کلمات کلیدی با حروف الفبا» را دانلود کنید.

قِلِق آخر در ماجرای ابزارهای تحقیق کلمات کلیدی

برای اینکه تحقیق کلمات کلیدی شما جامع‌تر باشد، می‌توانید الکسای سایت‌های رقیبتان را بررسی کرده و پنج کلمه‌کلیدی اصلی‌شان را که ورودی خوبی با آنها دارند، مشخص کنید. سپس آن کلیدواژه‌ها را نیز به فایل اکسل یا همان لیستی که در حال تهیه آن هستید اضافه کرده و میزان سرچ آنها را هم بررسی کنید.

من با استفاده از این بخش، دید بسیار بهتری راجع به کلمات کلیدی موجود در زمینه کاری‌ام پیدا کردم. ابزارهای دیگری هم مانند (Google Trends)، (Rank Tracker) و (keyword tool) هم می‌توانند به شما کمک کنند.

اگر می‌خواهید تحقیقات جامع‌تری روی کلمه‌های کلیدی داشته باشید، پیشنهاد می‌کنم حتما اکانت پریمیوم ابزارهایی که برایتان معرفی کردم را تهیه کنید. این کار، مزیت‌های زیادی دارد. مثلا متوجه می‌شوید که هر کدام از وب‌سایت‌ها با چه کلمات کلیدی از گوگل ورودی دارند یا درصد محبوبیت کلمات کلیدی را به شما نشان می‌دهد.

پیشنهاد من این است که از ترکیب ابزارهای «الکسا»، «keywordtools»، «KWFinder» و «keyword planner» استفاده کنید. البته این را هم بدانید که ابزارهایی مانند (Ahrefs)، (Moz) و (Semrush) خیلی به درد کیوردهای فارسی نمی‌خورند.

ارزش کلمه کلیدی و چیزهایی که باید در موردشان بدانید

وقتی می‌خواهیم ارزش واقعی یک کلمه کلیدی را بفهمیم، نمی‌توانیم فقط به جستجوی دستی یا ابزارها بسنده کنیم. بلکه باید نظر صاحب کسب و کار را هم در این مورد جویا شویم. شاید در این میان متوجه شویم که پرداختن به این کلمه کلیدی اصلا در شمار اولویت‌هایشان نیست و باید آن را کنار بگذاریم. در واقع، بهترین کار این است که نتیجه تحقیقتان ترکیبی از اولویت‌های خودتان و صاحب آن کسب و کار – که شاید خودتان باشید – باشد.

بعد از آن باید ببینیم که روی این کلمه کلیدی چقدر تبلیغات انجام می‌شود؟ آیا این کلمه کلیدی به گوگل ادز هم راه پیدا کرده است یا خیر. پس از آن باید به دنبال سختی کلمه کلیدی باشیم. می‌توانیم این کار را با ابزار «KWFinder» انجام دهیم. بعد از انجام دادن تمام این کارها – یعنی مشخص کردن اولویت، میزان سرچ، سختی و … – ارزش آن کلمه کلیدی برایمان روشن می‌شود و باید برای قدم بعدی یعنی تولید محتوا آماده شویم.

فوت کوزه‌گری در استراتژی تحقیق کلمات کلیدی و سئو

نکته‌ مهمی که نباید آن را از قلم بیندازید این است که باید مشخص کنید هر کلمه‌کلیدی با چه صفحه‌ای از وب‌سایتتان بالا بیاید .بیایید به همان مثال «دوره سئو محتوا» برگردیم. این خیلی خوب است که صفحه محصول سایتتان با این کلیدواژه بالا بیاید.

نکته بعدی، مرتبط بودن کلیدواژه با محتوای صفحه‌ای است که با آن بالا می‌آید. اگر شما صفحه‌ای از سایتتان را با کلیدواژه «لپ تاپ ایسوس» بالا بیاورید اما در آن، خبری از لپ تاپ ایسوس یا حتی توضیحی در این مورد نباشد، خیلی راحت کاربرانی که می‌توانستند به مشتریان شما تبدیل شوند را از دست می‌دهید.

[posts-cta title=”فقط با دیدن آب، شنا کردن را یاد نمی‌گیرید” btn-text=”من را به صفحه تحقیق کلمات کلیدی ببر” btn-link=”https://digitaling.org/product/keyword-research/” target=”_blank”]

نکته‌هایی که برایتان گفتیم، چیزی در مایه‌های نشان دادن آب به کسانی است که می‌خواهند در مسابقات شنای المپیک شرکت کنند! همان‌طور که با دیدن آب نمی‌توانید شنا کردن را یاد بگیرید، با خواندن این مقاله هم نمی‌توانید تحقیق کلمه کلیدی را برای کسب و کار خودتان یا دیگران به سرانجام برسانید.

چیزی که این ماجرا را برای شما امکان‌پذیر می‌کند، شیرجه زدن داخل آب و انجام پروژه‌های عملی تحقیق کلمه‌های کلیدی است. ما در دوره ویدیویی تحقیق کلمات کلیدی، نه تنها تمام موضوع‌های گفته شده در این گفتار را با جزئیات فراوان باز می‌کنیم و توضیح می‌دهیم بلکه شما را در دل یک پروژه فرضی می‌اندازیم، گام به گام با شما تمام مرحله‌ها را پیش می‌رویم و نتیجه را در یک فایل اکسل، دور هم جمع می‌کنیم.

سپس به سراغ ارزش گذاری واژه‌ها و ماجراهای نهایی بعد از آن می‌رویم. اگر به دنبال یاد گرفتن اصولی، کاربردی و واقعی تحقیق کلمات کلیدی هستید، حتما سری به دوره تحقیق کلمات کلیدی دیجیتالینگ بزنید و قدم اول را با قدرت و درست بردارید.

[/posts-cta]

خلاصه‌ای از آنچه با هم در تحقیق کلمات کلیدی گفتیم:

  • شما باید بفهمید که در حوزه کاری خودتان چه کلیدواژه‌هایی سرچ می‌شوند تا بتوانید بر اساس آنها دست به تولید محتوا بزنید، استراتژی سئو را تدوین کنید یا صفحه‌هایتان را بچینید.
  • مواردی مانند «کشف نیاز مخاطب نه سلیقه خودتان»، «رساندن یک محتوای کامل به دست کاربر» و «استفاده هدفمند از تلاش، زمان و هزینه» مهم‌ترین علت‌های استفاده از تحقیق کلمات کلیدی هستند.
  • «مرتبط بودن سرچ کلیدواژه با کسب و کارتان»، «همخوانی کلیدواژه‌ها با استراتژی کسب و کار»، «توانایی کسب و کار برای برطرف کردن نیاز جستجو شده کاربر» و «کشف هدف کاربر از جستجو» چهار مفهوم کلیدی هستند که باید قبل از آغاز تحقیق کلمات کلیدی به آنها بپردازید.
  • استفاده کردن از کلمه‌های کلیدی دم دراز با شفاف‌تر کردن هدف جستجو، نتیجه‌های بهتری را برایتان به دنبال می‌آورد.
  • «گذاشتن خودتان به جای کاربر»، «استفاده از بخش جستجوهای مرتبط گوگل» و «کمک گرفتن از واژه‌های پیشنهادی گوگل» از جمله راه‌های مناسب برای آغاز کردن تحقیق کلمات کلیدی هستند.
  • ابزارهایی مانند (Google Trends)، (Rank Tracker)، (KWFinder)، (KWFinder)، (Keyword Planner) و «گوگل شیت تحقیق کلمات کلیدی با حروف الفبا» کمک‌حال شما در ماجرای تحقیق کلمات کلیدی هستند.
  • مشخص کردن «اولویت کار روی کلیدواژه‌ها»، «تعداد سرچ» و «سختی کلمه کلیدی» در تعیین میزان ارزشمندی آنها به شما کمک می‌کنند.

نظر شما چیست؟

چند درصد از محتواهای وب‌سایت شما بر اساس نتایج حاصل از تحقیق کلمات کلیدی نوشته‌ شده‌اند؟

لطفا پاسختان را در بخش گپ و گفت دیجیتالینگ با ما در میان بگذارید.

آموزش سئو محتوا
ثبت دیدگاه
ارسال دیدگاه
احسان متقی نژاد
1400/02/14
پاسخ دهید

پادکست هاتون واقعا آموزنده و مفیده. لطفا راجع به
Google Tag Manager
Google Search Console
Technical SEO
هم پادکست تهیه کنید . با تشکر، دوستدار دیجیتالینگ✋

علیرضا ابراهیمیان
1400/02/18

درود بر شما آقای متقی نژاد
حقیقتا ضبط محتوای صوتی یا پادکست برای این سه موضوع کمی دشوار هست
بهتر هست بیشتر محتوای ویدیویی آماده بشه
ولی به پیشنهادتون بیشتر فکر می‌کنیم سپاس

فاطمه شیاسی
1400/03/21
پاسخ دهید

مطالب مختصر و مفید. ممنون از گروه و سایت قوی شما

علیرضا ابراهیمیان
1400/03/21

سپاس از شما خانم شیاسی عزیز
خوشحالیم که محتوای صفحه برای شما مفید بوده

نجمه فلاحیان
1400/07/18
پاسخ دهید

استفاده از الکسا برای پیدا کردن سایت های رقیب و آنالیز کلمات کلیدی که رقبا استفاده کردن هم خیلی عالیه

علیرضا ابراهیمیان
1400/07/18

تشکر از اینکه تجربه‌تون رو به اشتراک گذاشتید خانم فلاحیان عزیز

keyboard_arrow_up
طراحی و توسعه توسط