شبکههای اجتماعی، به بخشی جدایی ناپذیر از زندگی ما تبدیل شدهاند. عدهای آنها را به سختی نقد میکنند و حضور در این شبکهها را با هدر دادن زمان، پول و حتی انرژی یکی میدانند. از طرف دیگر، برخی طرفدار پَروپاقرص این شبکههای اجتماعی هستند و با قدرت از آنها دفاع میکنند.
اگر بخواهیم منطقی به ماجرا نگاه کنیم، نگه داشتن حد وسط و استفاده از فرصتهایی که این شبکهها در اختیار ما قرار میدهند، بهترین راهکار ممکن برای این موضوع است. چون در هر صورت، این شبکهها حضور دارند و با وجود ویژگیهای خوب و بدشان به طور مستقیم یا غیرمستقیم روی زندگی ما تاثیر میگذارند.
پس عاقلانهترین کار این است که به جای گریختن از صحنه نبرد، به شیوه اجدادمان گیوهها را وَر بکشیم و میدانداری کنیم! در این قسمت از دیجیتالینگ به سراغ روشهای اصولی «افزایش فالوور لینکدین» میرویم و توشهای پرحاصل از این ماجرا برمیداریم.
اگر از تعداد کانکشنهایتان راضی نیستید یا دوست دارید که در بازهای کوتاه، تعداد زیادی کانکشن مرتبط داشته باشید، حتما تا پایان این ماجرا با ما همراه باشید.
برای به دست آوردن اطلاعات این مقاله، حتما نباید واژهها را دنبال کنید. اگر از نوتها بیشتر از الفبا خوشتان میآید میتوانید از بخش زیر به پادکست این گفتار گوش دهید.
نیم نگاهی به لینکدین و فرصتهای پنهان در آن
«لینکدین» (LinkedIn) حرفهایترین شبکه اجتماعی در دنیا است که فعالیت در آن فرصتهای زیادی را در اختیار ما قرار میدهد. برای استفاده از این فرصتها قبل از هر کاری باید یک اکانت حرفهای در لینکدین داشته باشیم.
من در مقاله «لینکدین چیست؟» در مورد این شبکه اجتماعی و ماجراهای آن به طور مفصل صحبت کردهام. پیشنهاد میکنم حتما این مقاله را مطالعه کنید.
کانکشن و فالو چه فرقی با هم دارند؟
وقتی در لینکدین، کسی را فالو میکنید، این دنبال کردن به صورت یک طرفه صورت میگیرد؛ یعنی فقط شما پیگیر آن فرد و محتواهایش هستید و آن شخص به طور متقابل، شما را دنبال نمیکند. ولی در کانکشن، همانطور که از اسمش مشخص است یک ارتباط دو طرفه صورت میگیرد. درست مثل آنکه میان شما و آن کاربر یک زنجیر اتصال ایجاد شده باشد. این تفاوت کانکشن و فالو است.
چگونه میتوانیم با یک شخص کانکشن ایجاد کرده یا حتی او را فالو کنیم؟
وقتی شما وارد یک پیج شخصی میشوید، معمولا دکمهای را میبینید که روی آن واژه «connect» نوشته شده است. در واقع، دکمه اصلی و پیشفرض تمام پروفایلها همین «connect» است؛ شما میتوانید با کلیک روی آن دکمه و ارسال یک درخواست با آن فرد کانکت شوید.
البته او نیز باید درخواست کانکت شما را بپذیرد. برای فالو کردن هم وقتی وارد پیج یک شخص یا شرکت میشوید با گزینه more روبهرو میگردید که با کلیک کردن روی آن میتوانید وی را فالو کنید.
نکتهای در این میان وجود دارد که بد نیست از آن خبر داشته باشید. گاهی در صفحه برخی از کاربران لینکدین به جای دکمه کانکشن، دکمه فالو قرار گرفته است.
شما نیز میتوانید چنین کاری را برای پیج خودتان انجام دهید. به این ترتیب که بعد از لاگین کردن در لینکدین در قسمت بالای سایت، روی پنجرهی بازشوی پروفایلتان کلیک کنید. در این پنجره روی عبارت «Settings & Privacy» بزنید.
در سمت چپ صفحه باز شده روی سومین عبارت یعنی «Visibility» بزنید تا بخش «Visibility of your profile & network» برای شما به نمایش در بیاید. آن بخش را تا انتها اسکرول کنید تا به گزینه «Followers» برسید. روی آن کلیک کرده و دکمهای که خاموش است را فعال کنید.
البته در کشوی بالای این دکمه میتوانید انتخاب کنید که این دکمه فالو کردن دقیقا به چه کسانی نمایش داده شود؟ همه کاربران لینکدین یا فقط کانکشنهایتان توانایی دیدن این گزینه را داشته باشند. به همین سادگی، دکمه اصلی پروفایل شما هم به جای کانکت روی فالو قرار میگیرد.
فالو یا کانکشن؟ کدام دکمه را انتخاب کنم؟
انتخاب اینکه دکمه اصلی پروفایل شما کانکت باشد یا فالو به نوع فعالیت حرفهایتان بستگی دارد. اگر شما تولید کننده محتوا هستید یا فردی برجسته در زمینه کاری خودتان به شمار میروید – در اصطلاح، اینفلوئنسر هستید – پیشنهاد من این است که دکمه اصلی پروفایلتان را «Follow» بگذارید.
ولی اگر میخواهید با آدمهای مختلف ارتباط داشته باشید، به آنها پیام بدهید، پستشان را ببینید و پستهای خودتان را به آنها نمایش دهید، بهترین کار این است که دکمه اصلی پروفایلتان را «کانکت» بگذارید. اگر در مورد سطح کانکشنها و مواردی از این دست به اطلاعات بیشتری نیاز دارید میتوانید به مقاله «انواع سطح کانکشنها در لینکدین» سری بزنید.
چگونه میتوان تعداد کانکشنها را در لینکدین افزایش داد؟
به طور طبیعی، وقتی ما میخواهیم کانکشن ایجاد کنیم باید خودمان شروع کننده آن رابطه باشیم. این ماجرا درست مانند آن است که شخصی وارد یک جمع غریبه میشود. اگر او میخواهد با دیگران ارتباط برقرار کند خودش باید پیشقدم شود و به دیگران سلام کند تا بتواند از این دریچه، باب سخن را به روی خودش بگشاید.
پس برای ایجاد کانکشن هم باید به جای دست روی دست گذاشتن و نشستن به امید اینکه شاید کسی پیدا شود و با شما کانکشن برقرار کند باید به سراغ دیگران بروید و درخواست کانکت بدهید. البته اگر فرد بزرگ یا صاحبنامی هستید شاید بتوانید با صبر کردن کانکشن به دست بیاورید اما کاربران معمولی باید خودشان زمینشان را هموار کنند.
[color-box color=”#d6efeb” text-color=”#14234d” ]در این میان نکتهای وجود دارد که باید از آن آگاه باشید و آن وجود محدودیت در تعداد ایجاد کانکشن است. این بدان معنا است که ما نمیتوانیم با هر کسی کانکشن برقرار کنیم. حداکثر تعداد کانکشنی که کاربران میتوانند در لینکدین برقرار سازند فقط 30 هزار عدد است. با این حساب باید حواسمان را جمع کنیم و با هر کاربری که به چشممان خورد کانکشن برقرار نکنیم.
[/color-box]یادتان باشد، تلاش برای ایجاد کانکشن به این معنی نیست که مثلا ما روابط زیادی داریم و به همین دلیل، قرار است که حتما افراد زیادی پستهای ما را ببینند و اتفاقهای خوبی برایمان بیفتد. برای رسیدن به چنین هدفی باید نکتههای مهمی را در نظر گرفته و آنها را اجرا کنید؛ اما این نکتهها چه هستند؟ در ادامه برایتان خواهیم گفت.
به دنبال ایجاد کانکشن با افرادی باشید که گروه خونیشان به شما میخورد!
افراد زیادی در لینکدین حضور دارند؛ از مهندس عمران بگیر تا برنامه نویس و دیجیتال مارکتر، از کارمند بگیر تا مدیر عامل بزرگترین شرکتهای دنیا.
باید هنگام ایجاد کانکشن به سراغ کسانی بروید که اگر در ملاقات حضوری آنها را دیدید دو کلام حرف مشترک برای صحبت کردن با آنها داشته باشید؛ مثلا من به عنوان دیجیتال مارکتر شاید در حالت عادی، حرف مشترک چندانی با یک برنامهنویس نداشته باشم.
البته اگر زمانی بخواهم تغییری در سایت ایجاد کنم حتما به یک برنامهنویس کاربلد احتیاج پیدا خواهم کرد اما تا آن زمان واقعا حرفی ندارم که یک برنامهنویس از شنیدنشان سر ذوق بیاید.
ولی وقتی پای یک دیجیتال مارکتر دیگر به میدان گفتگوی من باز میشود میتوانم در مورد موضوعهای گسترده زیادی با او حرف بزنم. چون هر دو در یک زمینه در حال فعالیت هستیم. ایجاد چنین رابطههایی هم به رشد من و هم به رشد طرف مقابلم کمک شایانی میکند.
پیدا کردن افرادی که با شما همرشته یا همکار هستند کار سختی نیست. چون همانطور که در دورهمیهای حرفهای آدمها اسم و موقعیت شغلیشان را روی یک کاغذ مینویسند و به سینهشان میچسبانند، در لینکدین هم میتوانید آدمها را از طریق اسم و موقعیت شغلیشان پیدا کرده و با آنها ارتباط برقرار کنید.
اگر عکس آن فرد هم باشد که عالی میشود؛ مثلا میتوانید نام یک شرکت مانند «دیجی کالا» را سرچ کنید نتیجهها را ببینید و حتی با کانکشن کانکشنهایشان ارتباط برقرار کنید. شاید وقتی که هنوز در ابتدای راه هستید، انجام این کار برایتان کمی گیج کننده باشد اما کمکم قِلِق کار دستتان میآید و همهچیز ساده میشود.
مراقب محدودیت تعداد ایجاد کانکشن در طول روز باشید
باز هم یک محدودیت دیگر در مورد تعداد ایجاد کانکشن وجود دارد. شما نمیتوانید در طول روز با مثلا هزار نفر کانکشن برقرار کنید. البته اگر از من بپرسید میگویم که محدودیت خوبی است. چون هر چیز که از حد بگذرد خاصیت خوب خود را از دست میدهد چه این چیز نمک و فلفل بشقاب غذایتان باشد و چه تعداد کانکشنهایی که در طول یک روز ایجاد میکنید.
در عوض به شما پیشنهاد میکنم بخشی از زمان مفید روزتان را برای لینکدین کنار بگذارید و به جای تلف کردن وقت با ارزشتان در مثلا اکسپلور اینستاگرام که در نهایت هم چیزی به شما اضافه نمیکند، در لینکدین حضوری فعال داشته باشید و با ایجاد کانکشنهای مرتبط، به خودتان و کارتان کمک کنید.
چگونه سرعت ایجاد کانکشن در لینکدین را از یک حلزون به یک خرگوش ارتقا دهیم؟
پروسه ایجاد کانکشن از بخشی که شما وارد صفحه پروفایل شخص مورد نظرتان میشوید تا هنگامی که درخواست برای او ارسال میشود و در انتظار واکنش طرف مقابل – تایید یا رد درخواست – میمانید ماجرایی زمانبر است. حالا این پرسش پیش میآید که چطور میتوان گازش را گرفت و این قضیه را سریعتر انجام داد؟ در پاسخ باید بگویم که چند راه برای این ماجرا وجود دارد:
-
به فکر یک پروفایل پیج حرفهای باشید
ساخت یک پروفایل پیج حرفهای به شما کمک میکند تا به دیگران نشان دهید که واقعا در زمینه کاری آنها مشغول فعالیت هستید. دیدن عکس شما، تجربههایتان، رزومهتان، مدارکتان و موارد بسیاری از این دست در تصمیم دیگران برای پذیرفتن یا رد کانکشنتان تاثیر زیادی میگذارد.
من این موضوع را در مقاله «پروفایل پیج حرفهای در لینکدین» توضیح دادهام که پیشنهاد میکنم سری به آن بزنید؛ اما اگر به دنبال اطلاعات فراوان با ریزهکاریها و قِلقهای کاربردی میگردید باید به سراغ دوره «لینکدین مارکتینگ» بروید.
[posts-cta title=”با لینکدین، صدای تخصص خود را به گوش اهل فن برسانید” btn-text=”مشاهده دوره آموزشی بازاریابی در لینکدین” btn-link=”https://digitaling.org/product/linkedin-marketing/” target=”_blank”]ساخت یک پروفایل حرفهای و چندین و چند روش دیگر که به طور مستقیم و غیر مستقیم به افزایش کانکشنهای شما کمک میکنند، تنها بخشی از موضوعهای پرداخته شده در دوره لینکدین مارکتینگ هستند. اگر به دنبال یک جهش واقعی در زندگی کاریتان هستید، حتما سری به دوره لینکدین مارکتینگ بزنید.
[/posts-cta]-
به دنبال افراد فعال در لینکدین بگردید
اگر بخواهید با سرچ کردن به افرادی که در زمینه کاری شما مشغول هستند برسید شاید طول بکشد که آنها کانکشن شما را قبول کنند. راه سادهتری برای این کار وجود دارد و آن این است که در لینکدین به دنبال افرادی باشید که فعالتر هستند و هفتهای چند بار به اکانت خود سر میزنند.
اجازه بدهید بیشتر توضیح بدهم. بیایید فرض را بر این بگذاریم که شما حدود 100 کانکشن مرتبط دارید و پستهای آنها در «Home feed» شما به نمایش در میآید.
باید در این بخش به دنبال افراد فعال باشید؛ مثلا وقتی به واسطه کانکشنهای اصلیتان پست کسی که با او کانکشن ندارید در بخش فید شما به شما نمایش داده میشود باید ببینید که چقدر لایک و کامنت خورده و دیگران چه واکنشی نسبت به آن نشان دادهاند.
اگر یک پست مثلا دیروز منتشر شده و تا به الان بیش از 200 بار لایک شده است نشان میدهد که صاحب آن اکانت فرد فعالی است و مرتب به لینکدین سر میزند.
از آن گذشته افرادی که این پست را لایک کردند یا برای پست کامنت گذاشتند هم احتمالا افراد فعالی در لینکدین هستند و میتوانید با آنها ارتباط بگیرید.
پس اگر برای چنین شخصی درخواست کانکشن بدهید، خیلی سریعتر پیش خواهد رفت؛ اما یادتان باشد که ما به دنبال افزایش سرعت در ایجاد کانکشنهای مرتبط هستیم. وگرنه خیلی راحت میتوان سقف 30 هزار کانکشن را پر کرد.
-
درخواست کانکشنتان را با واژهها بُقچهپیش کنید
وقتی میخواهید با کسی کانکشن برقرار کنید پیغامی برای شما میآید که آیا میخواهید برای او یک پیام کوتاه هم بنویسید؟ البته من در مورد ایجاد کانکشن در نسخه دسکتاپ لیندکین صحبت میکنم.
شما میتوانید این درخواست را بپذیرید یا آن را رد کنید. اگر چیزی ننویسید، درخواست شما در چنین شکل و شمایلی به طرف مقابل ارسال میشود: «علیرضا ابراهیمیان میخواهد با شما کانکشن ایجاد کند.» ولی اگر پیام بگذارید، درخواست شما با این عنوان که علیرضا ابراهیمیان فلان پیام را برای شما دارد به دست کاربر میرسد.
البته ناگفته نماند که پیام شما باید برای آن کاربر، شخصیسازی شده باشد. نباید یک پیام را از قبل آماده کنید و آن را به تمام کسانی که میخواهید با آنها کانکشن برقرار کنید بفرستید. چون اگر کاربر متوجه این ماجرا شود، احساس ناخوشایندی در او ایجاد میگردد. پیام شما باید به شکلی باشد که وقتی کاربر آن را میخواند بفهمد که او را میشناسید.
میتوانید در پیام خود از آخرین پستی که گذاشته یا مواردی از این دست صحبت کنید و به او بگویید که دوست دارید با وی در ارتباط باشید. با این روش شما یک پیام حرفهای را برای شخصی که صد در صد میخواهید با او کانکشن ایجاد کنید میفرستید.
به جای تمرکز روی تعداد کانکشنها به کیفیت آنها توجه کنید
نباید تمام هَم و غمتان را روی افزایش تعداد کانکشن در لینکدین آن هم در زمانی کوتاه بگذارید. اگر هدفتان از ایجاد کانکشن، یاد گرفتن چیزهای جدید یا نمایش پستهایتان به افراد بیشتری است میتوانید این کار را کمکم انجام دهید.
این فکر را نکنید که بالا بودن تعداد کانکشنها اثری همچون بالا بودن تعداد فالوورها در اینستاگرام – که البته آن هم برای خودش ماجرایی دارد – میگذارد. از روی تجربه به شما میگویم که چنین خبری نیست. در واقع، الگوریتم لینکدین به این شکل عمل نمیکند. من در مورد این موضوع و سازوکار این الگوریتم در مقاله «الگوریتم لینکدین چیست و چگونه کار میکند؟» به طور مفصل صحبت کردهام. پیشنهاد میکنم سری به آن مقاله بزنید.
خلاصهای از آنچه با هم در افزایش کانکشن در لینکدین گفتیم:
- کانکشن در لینکدین، یک ارتباط دو طرفه است؛ اما در فالو کردن این فقط شما هستید که یک اکانت را دنبال میکنید.
- به طور پیشفرض، دکمه اصلی در صفحه پروفایل کاربران «connect» است اما شما میتوانید با رفتن به بخش تنظیمات پیجتان آن را به «follow» تغییر دهید.
- انتخاب اینکه دکمه اصلی پروفایل شما کانکت باشد یا فالو به نوع فعالیت حرفهایتان بستگی دارد.
- شما در تعداد ایجاد کانکشن با دو محدودیت روبهرو هستید. اولین محدودیت، سقف آن است که حداکثر به 30 هزار کانکشن میرسد و دومین محدودیت، محدودیت تعداد ایجاد کانکشن در طول یک روز است.
- ایجاد ارتباط با هر فردی در لینکدین به رشد شما کمک نمیکند. این کانکشنهای مرتبط هستند که به کارتان میآیند.
- مواردی مانند «ایجاد پروفایل پیج حرفهای»، «گشتن به دنبال افراد فعال در لینکدین» و «درخواست کانکشن همراه با ارسال پیام» به فرایند ایجاد کانکشن، سرعت میبخشند.
نظر شما چیست؟
شما از چه روشهایی برای افزایش فالوور لینکدین استفاده میکنید؟
لطفا نظرتان را در بخش گپ و گفت دیجیتالینگ با ما در میان بگذارید.
سلام خسته نباشید، ببخشید شما میدونین از ایران میشه توی لینکداین پیج ساخت یا ن؟
درود بر شما اقای حسینی عزیز
بله این مورد امکانپذیر است
دیجیتالینگ هم در لینکدین صفحه دارد
در خصوص پیج لینکدین و راههای افزایش فالوئر هم در نقشه راه لینکدین مارکتینگ منتشر شده
موفق باشید
ببخشید یه سوال از خدمتتون داشتم
این گزینه
See more
استوری چطور فعال میشه؟
چون من میخواستم فعال کنم رفتم سرچ کردم دیدم فقط واسه نسخه های پولی لینکدین میشه تو ایرانم که نمیشه نسخه پولیش رو تهیه کرد ?
درود بر شما خانم نیکونیا
اول اینکه تعداد فالوئرهای پیح باید بیش از ۵ هزار باشد
دوم ابنکه باید در صفحه پروفایلتون برای مخاطبان دکمه follow رو جایگزین connection کنید
همین دو مورد کافی هست اما در خصوص استوری و تولید محتوا در آن در دوره «لینکدین مارکتینگ« مفصل صحبت کردیم
موفق باشید
ممنون از مطالب مفیدتون
اگر ممکنه صفحه لینکدینی که من برای شرکت ساختم رو چک کنید و نظرتون رو اعلام کنید در جهت بهبود
linkedin.com/company/79806344/admin
سلام وقت بخیر خانم بابایی عزیز
خیلی کلی بررسی کردم و نتیجه رو در پایین خدمتتون میگم
تعداد زیادی از هشتگهایی که استفاده شده فالوور ندارند و به دیده شدن پست شما کمک نمیکنند
حتی ممکنه الگوریتم لینکدین تصمیم بگیره پست شما رو به مخاطبان کمتری نشون بده
در خصوص موضوعات محتوایی میتونه تنوع بیشتری وجود داشته باشه و موضوعات براساس علایق کاربران در لینکدین کار بشه
ظاهرا روند رشد فالوئر ثابت مونده و خب این یکی از مسائل مهم هست که باید رفع بشه
بنسبت تعداد فالوئر اینگیجمنت بد نیست ولی راههای زیادی مثل ایجاد کال تو اکشن در محتوا میتونه این نرخ رو افزایش بده
در دوره «لینکدین مارکتینگ» تمام این نکات رو با جزئیات فراوان در 7 ساعت ویدیو ارائه دادیم که اگر اموزش رو با دقت مشاهده و تمرینات گفته شده رو در پیج انجام بدید نتیجه قابل قبولی رو کسب میکنین.
موفق باشید
از اینکه وقت گذاشتید و بررسی کردید واقعا ممنونم
بله حتما مطالعه میکنم برای شرکت در دوره و تمام محتوایی که تولید کردید عالیه من حتی تو ماشین پادکست ها رو گوش میکردم
از این زمانی که میزارید برای پیشرفت ما سپاسگذارم
خیلی هم عالی خوشحالم که از همراهان دیجیتالینگ هستین خانم بابایی عزیز
درخواست کانکشنتان را با واژهها بُقچهپیش کنید
این قسمت رو از کجا پیدا کنم نبود ؟؟
وارد صفحه کاربری بشین که باهاش ارتباط سطح 1 ندارین
در صفحه پروفایل شخص روی دکمه کانکت کلیک کنین. بعد از کلیک یک باکس براتون باز میشه (در نسخه دسکتاپ) و باید روی add a note کلیک کنین
موفق باشید خانم بابایی