پیج شرکتی لینکدین چیست و چرا!؟

ساخت صفحه شرکتی در لینکدین (راهنمای تصویری) + معرفی تمام بخش‌های آن با مثال عینی

3 دقیقه

در روزگاری که ما زندگی می‌کنیم، بسترهای مختلفی برای ارائه اطلاعات و معرفی کسب و کارها وجود دارند. شرکت‌ها و کسب و کارهای مختلف از این فرصت‌های دیجیتالی برای جذب مشتریان، کارمندان و حتی پروموت محصولات و خدمات خود نهایت بهره را می‌برند.

یکی از این بسترهای حرفه‌ای که حرف‌های زیادی برای گفتن دارد «لینکدین» است. در این قسمت از دیجیتالینگ، به سراغ « بخش‌های مهم پیج شرکتی و مراحل ایجاد آن در لینکدین» می‌رویم و نمونه‌ای از آن را گام‌به‌گام می‌سازیم. اگر کسب و کاری دارید و هنوز پیج شرکتی برای آن دست و پا نکرده‌اید تا پایان این ماجرا همراهمان باشید.

برای به دست آوردن اطلاعات این گفتار، مجبور نیستید فقط به واژه‌ها تکیه کنید. می‌توانید از این بخش به پادکست این مقاله گوش فرا دهید.

گشت و گذاری در چیستیِ پیج‌های شرکتی در لینکدین

همان‌طور که شاید از اسمش چنین حدسی زده باشید، پیج شرکتی در لینکدین به صفحه‌هایی اشاره دارد که شرکت‌ها و برندها برای خودشان می‌سازند و در آن اسم، آدرس، شماره تماس و لوگوی خود را قرار می‌دهند.

اگر شما صاحب آن شرکت یا مجموعه باشید با این کار می‌توانید صاحب یک صفحه رایگان لینکدین برای کسب و کار خودتان شوید.اکانت بیزینس دیجیتالینگ درلینکدین

شاید در این هنگام یک علامت سوال در ذهنتان شکل بگیرد و بپرسید: «آیا همه برندها و مجموعه‌ها باید یک صفحه لینکدین شرکتی برای خودشان داشته باشند؟» در پاسخ باید بگویم که حتی اگر شما فقط یک کارمند دارید هم باید یک صفحه لینکدین برای کسب و کارتان بسازید. اصلا مهم نیست که در آن فعالیت می‌کنید یا نه.

این را در نظر بگیرید که اعضای تیمتان برای خودشان صفحه‌ای در لینکدین دارند و در حال تکمیل یک رزومه آنلاین برای خودشان هستند. وقتی در بخش «Experience» درباره تجربه‌های کاری‌شان می‌نویسند لینکدین از آنها می‌خواهد که نام و برند مجموعه‌ای که برایش کار می‌کردند را وارد کنند.بخش تجربیات در لینکدین

اگر شما پیج لینکدین ساخته باشید، لینکدین به آنها پیشنهاد می‌دهد که بله، شما قبلا در این مجموعه بوده‌اید. حتی خود شما هم به عنوان مدیر مجموعه وقتی می‌خواهید اطلاعاتتان را در لینکدین وارد کنید باز هم باید نام و نشانی از شرکت خود را به میان بیاورید.

اگر باز هم در این زمینه و حتی در مورد چرایی فعالیت در لینکدین سوالی بی‌پاسخ دارید می‌توانید به مقاله «لینکدین چیست؟» سر بزنید.

من در آن مقاله از مزیت‌های داشتن پیج در لینکدین برایتان گفتم، از برندهایی که در لینکدین فعالیت می‌کنند – مثلا دیجی کالا، ایرانسل، تپسی و البته دیجیتالینگ – مثال زدم. از آنجا که هدف این گفتار «مراحل ساخت پیج شرکتی» است، شما را به آن مقاله حواله می‌دهیم و به سرخط موضوعی خودمان برمی‌گردیم.

لینکدین چه امکاناتی را در اختیار پیج‌های شرکتی قرار می‌دهد؟

لینکدین برای پیج‌های شرکتی، حسابی جداگانه باز کرده است و امکانات بیشتری را در اختیار آنها قرار می‌دهد. در ادامه گفتگویمان سری به این امکانات می‌زنیم:

  • بستری برای یک معرفی حرفه‌ای از شرکت

شما می‌توانید با ساخت یک پیج شرکتی، لوگوی مجموعه‌ خود، اسم برندتان، شعارتان، زمینه‌ای که در آن فعالیت می‌کنید و حتی تعداد کارمندانتان را وارد سازید.

لینکدین این امکان را در اختیار شما قرار می‌دهد که لوکیشنتان و اینکه در کدام کشور و شهر مشغول به کار هستید را هم در لابه‌لای اطلاعات خود قرار دهید.

امکان بعدی که لینکدین به پیج‌های شرکتی می‌دهد در اختیار گذاشتن یک فضا برای نوشتن توضیحی شسته‌رفته در مورد چند و چون کارشان است. بعضی‌ها ترجیح می‌دهند که در این بخش، از تاریخچه خودشان برای کاربران حرف بزنند، از فعالیت‌هایشان بگویند و خلاصه چیزی بنویسند که هر شخصی با خواندن آن بتواند در مورد شرکت آنها و زمینه فعالیتشان حدس‌هایی بزند.قسمت about در بیزنس پیج لینکدین دیجیتالینگ

در نظر داشته باشید که هر چقدر هم که تعداد بازدید از لینکدین شرکتی شما کم باشد باز هم این امکان وجود دارد که شما از طریق آن بتوانید مشتری‌های خوبی را جذب کنید.

  • ایجاد پست‌ با فرمت‌های مختلف

در لینکدین شرکتی هم درست مانند حساب‌های کاربری معمولی می‌توانید به تولید محتوا مشغول شوید. این محتوا می‌تواند متن، تصویر، ویدیو یا حتی یک فایل پی‌دی‌اف باشد که به صورت اسلاید منتشر می‌شود. ناگفته نماند که بسیاری از پیج‌های شرکتی، تمایلی به تولید محتوا ندارند. اینجا است که باید از خودتان بپرسید آیا مخاطب شما در لینکدین حضور دارد یا نه؟

انواع پست‌ها در لینکدین
فرمت‌های مختلف یک پست در لینکدین

اگر پاسختان به این پرسش، منفی بود نیازی نیست که خودتان را به زحمت بیندازید و درگیر تولید محتوا شوید.

با این وجود، برخی از پیج‌های شرکتی که به دنبال تولید محتوای جدی نیستند، گهگاهی از افراد تیمشان پست‌هایی در قالب عکس و فیلم می‌گذارند تا کاربران بیشتر با آنها آشنا شوند و گریزی غیر مستقیم به این ماجرا بزنند که در شرکت ما چه خبر است.

  • بخش «Jobs» و فرصت‌های دوسویه‌ آن

بخش جالب دیگری که می‌توانید در لینکدین به آن برسید «Jobs» نام دارد. شما می‌توانید آگهی استخدام منتشر کنید و فرصت‌های شغلی که در مجموعه‌تان وجود دارند را به اطلاع دیگران برسانید.بخش Jobs در لینکدین دیجیکالا

این مورد را در نظر داشته باشید که افرادی جویای کار یا کسانی که به دنبال ارتقای موقعیت شغلی خود هستند سری به لینکدین می‌زنند. گذاشتن آگهی استخدام در بخش «Jobs» به شما و آنها فرصتی می‌دهد تا بتوانید در کنار هم همکاری خوبی را تجربه کنید.

شاید این سوال برایتان پیش بیاید که اصلا چه کسانی پیج شرکتی ما را می‌بینند؟ در پاسخ باید بگویم که اولین بینندگان پیج شما، فالوورهایتان هستند. وقتی همان تعداد فالوورها، پست‌های شما را لایک کنند، کامنت بگذارند یا آن را با دیگران به اشتراک بگذارند افراد بیشتری که کانکشن‌های سطح یک فالوورهایتان هستند هم محتوایتان را می‌بینند.

آمار بازدید از صفحه بیزنس لینکدین دیجیتالینگ
بازدید از تمام صفحات پیج لینکدین دیجیتالینگ در یک ماه گذشته

اگر در مورد سطح کانکشن‌ها در لینکدین، سوالی دارید یا موضوع برایتان آن‌طور که باید روشن نشده است، پیشنهاد می‌کنم که به مقاله «انواع سطح کانکشن‌ها در لینکدین» سر بزنید. من در آن گفتار، سیر تا پیاز ماجرای کانکشن‌ها را روی دایره ریخته‌ام.

چگونه بدون وجود فالوور کمپانی پیج، در لینکدین دیده شویم؟

حتی اگر شما فالووری نداشته باشید باز هم می‌توانید با کمک هشتگ‌ها راهی برای دیده شدن خودتان پیدا کنید؛ مثلا می‌توانید از هشتگ‌هایی مانند: «#استخدام»، «#فرصت_شغلی» و مواردی از این دست بهره بگیرید. افرادی زیادی هستند که همین هشتگ‌ها را دنبال می‌کنند. شاید برایتان جالب باشد که بدانید «#استخدام» بیش از 6000 فالوور دارد. وقتی شما از این هشتگ استفاده می‌کنید در معرض دید 6000 نفر قرار می‌گیرید.نمونه هشتگ پربازدید در لینکدین

با وجود آنکه آگهی‌های استخدام می‌توانند در سایت‌هایی همچون «جابینجا»، «کاربوم» و … هم قرار بگیرند اما شما از این بستر هم می‌توانید نهایت استفاده را ببرید. البته شرکت‌های داخل ایران، محدودیت‌هایی برای انتشار آگهی استخدام و استفاده تمام‌و‌کمال از بخش «Jobs» دارند اما باز هم می‌توان راهی برای استفاده از آن پیدا کرد.

شرکت «اسنپ فود» یکی از نمونه‌های جالب برای دور زدن این تحریم ناعادلانه به شمار می‌رود که آگهی استخدام خود را در بخش «Jobs» منتشر کرده بود. اگر مکان شرکت شما خارج از کشور است پیشنهاد می‌کنم حتما از بخش «Jobs» لینکدین شرکتی استفاده کنید. چون یکی از بهترین مکان‌ها برای جذب نیروهای خوب به شمار می‌رود.

  • بخش «people» پیج شرکتی در لینکدین

هر کدام از کارمندان ما که در پیج خودشان برند ما را وارد کرده باشند و بگوید که دقیقا در شرکتمان مسئول انجام چه کاری هستند، در این بخش گنجانده می‌شوند؛ مثلا اگر ما 100 کارمند داشته باشیم، گذشته از این که به تعداد و زمینه فعالیتشان در مجموعه‌ ما اشاره می‌کند آنها را در دسته‌بندی‌های مشخصی قرار می‌دهد.

زمینه‌های کاری کارکنان اسنپ ثبت شده در لینکدین
اطلاعات کارکنان شرکت اسنپ ثبت شده در لینکدین

مثلا می‌گوید 20 نفر از آنها در زمینه برنامه‌نویسی، 40 نفر در زمینه مارکتینگ، 10 نفر در زمینه تولید محتوا و … فعالیت می‌کنند. این ماجرا نه تنها برای ما بلکه برای شرکت‌های دیگر هم جذاب است. مثلا خیلی جالب است که بدانیم مجموعه اسنپ چه کارمندانی را از چه زمینه‌هایی دور هم جمع کرده است، آنها چه تحصیلاتی دارند، کجا زندگی می‌کنند، مجهز به چه مهارت‌هایی هستند و … . این بخش برای افرادی که می‌خواهند کار خود را در این مجموعه‌ها شروع کنند یا به کار در چنین مجموعه‌هایی علاقه دارند هم بسیار مفید است.

  • دمیدن در شیپور ایونت‌ها

جایی در کنار «Jobs»، بخشی به نام «event» وجود دارد. شما می‌توانید رویدادهای آنلاین و آفلاینی که توسط مجموعه‌تان برگزار می‌شوند را از این طریق پروموت کنید و آن را به گوش افراد علاقه‌مند برسانید.

شاید این موارد در نگاه اول، ساده به نظر برسند اما پیج‌های شرکتی ایرانی زیادی وجود دارند که اصلا از این امکانات استفاده نمی‌کنند. چون وقتی نام «شبکه اجتماعی» به میان می‌آید بسیاری از ما فقط به یاد «اینستاگرام» می‌افتیم. این در حالی است که کلا حال و هوای جاری در این دو شبکه اجتماعی از زمین تا آسمان با هم فرق دارند.بخش Event در پیج بیزنس دیجیتالینگ

آشنا شدن با راه و چاه ساخت پیج شرکتی در لینکدین

قبل از آنکه آستین‌هایتان را برای ساخت پیج شرکتی بالا بزنید باید خودتان یک اکانت داشته باشید و به عنوان مدیر یا مسئول آن مجموعه اقدام کنید.

در واقع، ماجرای لینکدین مثل اینستاگرام نیست که از همان اول بتوانید با وارد کردن اطلاعات کلی به سراغ اصل مطلب و ساخت بیزینس پیج بروید. پس، گام اول این‌گونه آغاز می‌شود:

  1. با نسخه وب لینکدین وارد اکانت خود شوید

در سربرگ بالایی لینکدین، بخشی با عنوان «Work» وجود دارد. روی آن کلیک کنید. با این کار، یک پنجره شناور در گوشه سایت برایتان باز می‌شود. در پایین این پنجره، گزینه‌ای با عنوان «Create a company page» به معنای «ساخت پیج شرکتی» دیده می‌شود. روی آن کلیک کنید.اولین مرجله‌ی ساخت اکانت بیزنس در لینکدین

  1. ورود به صفحه‌ای با چهار آیتم

پس از آن وارد صفحه‌ای با چهار گزینه می‌‌شوید. اولین آیتم از شما می‌پرسد: «آیا «Small business» هستید؟» همین‌جا به شما بگویم که معیار لینکدین برای کوچک بودن ابعاد کسب و کار، تعداد کارمندان است.

به این ترتیب که اگر کمتر از 200 کارمند دارید در شمار کسب و کارهای کوچک و اگر بیش از 200 کارمند دارید در شمار کسب و کارهای بزرگ قرار می‌گیرید.

داستان آیتم بعدی کمی متفاوت است. این گزینه به شما می‌گوید که آیا شما می‌خواهید «Showcase page» داشته باشید. شاید شما یک هولدینگی داشته باشید که در آن چند مجموعه قرار گرفته باشند؛ مثلا گوگل را در نظر بگیرید.

در این مجموعه تعداد زیادی زیر مجموعه دیگر هم وجود دارند و هر کدام از آنها یک پیج می‌خواهند. بنابراین، در این بخش شما یک «Large business» درست می‌کنید و برای تک‌تک مجموعه‌های خودتان یک پیج زیرمجموعه می‌سازد.

آخرین آیتم در مورد «مدرسه‌ها»، «مجموعه‌ها» و «دانشگاه‌ها» است. با وجود آنکه برندها کمتر به سراغ این بخش می‌روند اما اگر دوست داشته باشید می‌توانید در این بخش هم یک صفحه بسازید. معمولا کار ما در این بخش با انتخاب همان «Small business» تمام می‌شود و دیگر به سراغ بقیه گزینه‌ها نمی‌رویم.شروع به ساخت اکانت در لینکدین

  1. تکمیل اطلاعات پیج شرکتی

بیایید تصور کنیم که شما گزینه اول یعنی «Small business» را انتخاب کردید. حالا وارد صفحه‌ای می‌شوید که باید اطلاعات مربوط به مجموعه خود را در آن وارد کنید.

ابتدا باید اسم مجموعه خود را بنویسید. فقط در نظر داشته باشید که بهتر است در لینکدین تمام اطلاعات خود را به زبان انگلیسی وارد کنید.

البته اگر سری به پیج دیجیتالینگ در لینکدین بزنید می‌بینید که ما برای افزایش نمایش در نتیجه جستجوها از زبان انگلیسی و زبان فارسی به طور همزمان استفاده کرده‌ایم.

در فیلد بعدی از شما می‌خواهد که نام پیج لینکدین خود را وارد کنید. همیشه نام پیج‌ها پس از «linkedin.com/» قرار می‌گیرند؛ مثلا می‌توانید بعد از آن اسلش بنویسید: «digitaling». البته در نظر داشته باشید که نام انتخابی شما نباید قبلا توسط خودتان یا مجموعه‌های دیگر انتخاب شده باشد.

بعد از آن نوبت نوشتن آدرس وب‌سایت و جزئیاتی در مورد شرکت می‌رسد. همان‌طور که قبلا با هم گفتیم، این جزئیات، شامل صنعتی که در آن فعالیت می‌کنید، تعداد کارمندان، ابعاد شرکت، نوع شرکت – خصوصی یا دولتی – می‌شوند. به جز نوشتن آدرس وب‌سایت و لوگو، پر کردن تمام این فیلدها اجباری هستند. البته پیشنهاد می‌کنم که لوگو را حتما وارد کنید.

در این صفحه، بخش دیگری به نام «Tagline» وجود دارد که در آن یک توضیح مختصر و مفید در مورد اینکه دقیقا چه هستید و چه کار می‌کنید قرار می‌دهید؛ مثلا ما برای دیجیتالینگ نوشتیم: «کمک‌حال شما در مسیر یادگیری دیجیتال مارکتینگ». از آنجا که آدم‌ها خیلی حوصله خواندن ندارند دیدن این توضیح می‌تواند برایشان مفید باشد. پس از این کار، گزینه «ساخت پیج» را بزنید. کار تمام شد. شما با موفقیت، پیج شرکتی خود را در لینکدین ساختید.مرحله آخر ساخت پیج بیزنسی لینکدین

[posts-cta title=”می‌خواهید راه و رسم مدیریت و افزایش فالوور در پیج شرکتی را بیاموزید؟” btn-text=”دوره آموزشی بازاریابی در لینکدین” btn-link=”https://digitaling.org/product/linkedin-marketing/” target=”_blank”]

در دوره آموزشی لینکدین مارکتینگ، چگونگی مدیریت و تحلیل پیج شرکتی را آموزش دادیم.

همچنین شما بیش از ۱۰ روش کاربردی برای افزایش تعداد فالوورهای پیج لینکدین معرفی شده است. شما این روش‌ها را به صورت عملی و همراه با مثال‌های واقعی خواهید آموخت. [/posts-cta]

خلاصه‌ای از آنچه با هم در ساخت پیج شرکتی در لینکدین گفتیم:

  • منظور از پیج شرکتی در لینکدین، صفحه‌هایی است که شرکت‌ها برای معرفی خودشان در این شبکه اجتماعی حرفه‌ای می‌سازند.
  • لینکدین برای پیج‌های شرکتی امکانات گسترده‌تری را مهیا کرده است؛ مثلا «ثبت آگهی استخدام»، «اطلاع‌رسانی ایونت‌ها» و «معرفی اعضای شرکت» نمونه‌هایی از این امکانات به شمار می‌روند.
  • برای ساخت پیج شرکتی در لینکدین باید از قبل اکانتی در این شبکه اجتماعی داشته باشید.

برایمان بگویید

به نظر شما جای چه بخش‌هایی در پیج شرکتی لینکدین، خالی است؟

لطفا نظرتان را در بخش گپ و گفت دیجیتالینگ برایمان بنویسید.

آموزش لینکدین مارکتینگ
ثبت دیدگاه
ارسال دیدگاه
فاطمه نظری
1400/09/24
پاسخ دهید

سلام. ما برای شرکتمان یک اکانت لینکدین داریم که متوجه شدم پرسونال اکانت هست. حالا من می خواهم از امکانات بیزینس اکانت استفاده کنم. آیا از طریق همین اکانت پرسونال، اکانت بیزینسی ایجاد کنم؟

علیرضا ابراهیمیان
1400/09/24

سلام بر شما وقت بخیر خانم نظری
اگر منطورتون از اکانت بیزنسی همان اکانت تجاری برای پیج شرکتی هست بله حتما این کار رو انجام بدید
راهنمای ایجاد رو در همین مقاله به صورت متنی و صوتی اشاره کردیم
در «دوره لینکدین مارکتینگ» هم به‌صورت پیشرفته تولید محتوا و روش‌های افزایش و نگهداشت فالوور را آموزش دادیم
موفق باشید

مهدی رضائی
1400/11/04
پاسخ دهید

با عرض سلام و خسته نباشید.
من برای بخش کارمندان لینکدین به کمک نیاز دارم.
وقتی که وارد صفحه‌ی یک کسب و کار میشم توی قسمت بیو صفحه، تعداد کارمندان رو نوشته. برای مثال؛ برای شرکت یکتانت نوشته شده 204 employees.
من هرجا که سرچ کردم و خوندم متوجه نشدم چجوری میتونم این قسمت رو برای شرکتمون اضافه کنم. ممنون میشم اگر میدونید منو راهنمایی کنید.

علیرضا ابراهیمیان
1400/11/05

آقای رضایی عزیز
همه کارمندان باید در بخش تجربیاتشون اسم کمپانی رو اضافه کنن تا به کمپانی شما اضافه بشن.
برای مثال میتونین لینکدین دیجیتالینگ و لینکدین شخصی من رو چک کنید.
https://www.linkedin.com/company/digitaling-org

Sadaf Esfahani
1401/08/25
پاسخ دهید

سلام
خیلی ممنون از برند ارزشمندتون، آقای ابراهیمیان و تیم خوبتون

یه سوال داشتم

امکان تبدیل اکانت شخصی لینکدین به شرکتی وجود داره؟

من برای شرکت اکانت لینکدین ساختم، تا حدودی فعالیت داشتم و الان پیج تقریبا 1400 کانکشن داره ولی کمپانی پیج نیست!

بهترین کاری که میتونم انجام بدم چیه؟

ممنون میشم راهنماییم کنید??

علیرضا ابراهیمیان
1401/08/29

سلام بر شما خانم اصفهانی عزیز
خیر شما با اکانت شخصی یک اکانت با نام تجاری ساختید که از نظر لینکدین درست نیست
بهتره مراحلی که در این مطلب و در دوره لینکدین مارکتینگ گفته شده رو برید
سپاس?

مرضیه نوراللهی
1402/02/04
پاسخ دهید

سلام و وقت بخیر
خیلی ممنون از محتوای بسیار خوبتون
من دوتا سوال داشتم
1. ما دوتا اکانت داریم، یکی اکانت اصلی هست که کانکشن های زیادی داره و بعد از بالا رفتن تعداد کانکشن ها این امکان برامون ایجاد شد که یک پیج بیزینسی با همون مشخصات ایجاد کنیم (الان دوتا پیچ دقیقا با یک مشخصات داریم و تنها تفاوتشون در تعداد فالور ها و کانکشن هاست و اینکه اونی که بعدا ایجاد شد و تعداد فالور کمتری داره super admin هست)
سوال اول اینکه آیا میشه این دوتا پیج رو ادغام کرد؟ ینی پیجی که تعداد فالور و کانکشن بالاتری داره رو تبدیل به super admin کرد؟

2. میخوام یک پیج شرکتی دیگه (با نام و نشان و زمینه کاری دیگه) در زیر مجموعه این پیج اصلی بسازم. بهتر هست این company page رو در زیر مجموعه super admin page بسازم؟ یا پیجی که کانکشن های بالاتری داره؟

3. بعد از اینکه این پیج رو ایجاد کردم، چطور میتونم دسترسی پنل ادمین اون رو در اختیار شخص دیگه ای قرار بدم؟
من چون مراحل رو تا پایان طی نکردم، نمیدونم که آیا دسترسی به این پیج جدید فقط از طریق پیج اصلی صورت میگیره یا به تنهایی امکان دسترسی براش وجود داره؟ (چون در مورد اون دوتا پیجی که گفتم خدمتتون تا جایی که اطلاع دارم، این طور هست که با ورود به اکانت اصلی، دسترسی به اکانت دوم هم برای شما ایجاد میشه و اکانت دوم به تنهایی user و pass نداره)

نازنین تشکری
1402/02/16

سلام خانم نوراللهی عزیز وقتتون بخیر 🌹
ممنون از حسن نظرتون🙏

در پاسخ به سوال‌های شما:

1. ایجاد یک پیج جدید ارتباطی با تعداد کانکشن‌ها نداره و شما هر موقع خواستین می‌تونید یه پیج جدید با همون مشخصات ایجاد کنید.
هر کانالی که دارید، اون شخصی که سازنده کانال هستش دسترسی superadmin داره، احتمالا یکی از کانال‌هایی که شما دسترسی superadmin بهش ندارین و فقط نقش editor دارید، توسط شخص دیگری ایجاد شده که در تنظیمات بخش manage admin می‌تونید اسم سازنده کانال رو پیدا کنید.

2. نمیدونیم با چه هدفی این پیج رو می‌خواین بسازین ولی در دوره لینکدین مارکتینگ به تمام این موضوعات اشاره کردیم. به طور مثال، یه هلدینگی هست که چندتا برند داره، برای هر برندش یه showcase میسازه که همه این برندها رو به عنوان زیر مجموعه خودش ولی به تفکیک معرفی کنه.

3. شما وقتی خودتون پیج رو بسازید و دسترسی superadmin داشته باشید، به هرکسی میتونین دسترسی غیر superadmin بدید.

تلاش کردیم تا حد ممکن پاسخ سوالاتتون رو به صورت شفاف عنوان کنیم ولی اگر باز هم سوالی هست در خدمتتون هستیم. 🙂

عرفان
1402/05/16
پاسخ دهید

سلام
اینکه صفحه شرکت با چه اکانتی ساخته بشه تفاوتی داره؟ برای مخاطب نشون داده میشه کی این صفحه رو ساخته؟

علیرضا ابراهیمیان
1402/05/17

خیر نشون داده نمیشه عرفان عزیز
پیشنهاد می‌کنم مدیر مجموعه اکانت رو بسازه و به مدیر بخش سوشال دسترسی لازم رو بده.
موفق باشی عزیز

دیانا گرائی
1402/08/11
پاسخ دهید

سلام
بعد از انجام تمام مراحل با این ارور مواجه میشم
Before creating a Page, add connections on LinkedIn to expand your network. Then try creating a Page again.
علتش چیه؟

نازنین تشکری
1402/08/15

سلام وقت بخیر

علتش این هستش که تعداد کانکشن‌هاتون کمه، قبل از ساخت پیج لازمه برای چند نفر درخواست کانکشن ارسال کنید تا بتونید بعدا برای این افراد دعوتنامه حضور در پیج بفرستید.
با توجه به نکاتی که در مقاله زیر گفتیم می‌تونید کانکشن‌های بیشتری ایجاد کنید.
https://digitaling.org/linkedin-connection-types/

فرشته محمدی
1402/09/11
پاسخ دهید

سلام
برای ایجادshowcase پس از ایجاد اکانت شرکتی با پیام زیر مواجه شدم لطفا راهنمایی میفرمایید
Your company name has unsupported characters. Please remove them to continue.

نازنین تشکری
1402/09/11

سلام خانم محمدی وقت بخیر
برای اسم شرکتتون از کارکترهایی استفاده کردید که برای لینکدین قابل تشخیص نیست (به طور مثال: ! یا @ و غیره) لطفا این موارد بازبینی و اصلاح بشه و مجددا برای ایجاد showcase اقدام کنید.

زیزی کاوه
1402/12/04
پاسخ دهید

شاید جالب به نظر برسه
گاهی اوقات ما یه کارو بلدیم کامل و کلی مطالعه کردیم و دوره دیدیم
اما یه نکته کوچولو هست که توی آموزشها نگفتن چون فکر کردن خب طبیعی و بدیهیه همه اینو بدونن
مثلا همین نکته که پیج لینکدین شرکتو نمیشه از صفر ساخت
باید مدیر یه پیج شخصی بساره اول.
آدمهای زیادی از من پرسیده بودن اینو و من بهشون توضیح داده بودم.
خوب بود توی محتواتون آوردین به صورت شفاف و با کلمات واضح.
یه نکته بی ربط: در حوزه استراتژی محتوا خیلی از من می‌پرسن که وقتی هیچ فالوری نداریم و تازه شروع به کار برای اینستاگرام یه شرکتی میکنیم، خب پرسونامون کیه؟
فرضا برای شرکت فروش مهم نیست و تاکیدش روی اینه اسمشو برندشو بشناسن
خب چکار میشه کرد؟
مشتری که نمیخواد
مخاطب کیه؟

keyboard_arrow_up
طراحی و توسعه توسط