اینستاگرام، یک رسانه اجتماعی بسیار جذاب و کاربردی است که همه ما با آن آشنا هستیم و حداقل یک پیج در آن داشتهایم. اگر بخواهیم از طریق اینستاگرام درآمدزایی کنیم، باید یک پیج فعال با تعداد ممبر بالا داشته باشیم که پستهایش لایکهای خوبی میخورند.
ساختن چنین پیجی آن هم از صفر، به زمان و تلاش زیادی نیاز دارد که شاید آن را نداشته باشیم. یکی از اولین راهحلهایی که در این جور مواقع به ذهنمان میرسد خرید پیج اینستاگرام است. چون با خودمان فکر میکنیم که در این صورت دیگر نیازی به زحمت اضافه نیست و فقط کافی است کارمان را شروع کنیم. اما شاید ماجرا آنطور که ما پیشبینی میکردیم اتفاق نیفتد. به همین دلیل در این مقاله به سراغ موضوع خرید پیج اینستاگرام میرویم و با جنبههای مثبت و منفی آن بیشتر آشنا میشویم.
وقت خواندن تمام مقاله را ندارید؟ میتوانید به نسخه صوتی مقاله گوش دهید.
ماجرای اولین تجربه من از خرید پیج اینستاگرام
اولین تجربه من از خرید پیج اینستاگرام به حدود پنج سال پیش برمیگردد. یکی از دوستانم که فروشگاه کفش داشت میخواست یک پیج داشته باشد تا بتواند در دنیای مجازی هم فعالیت کند. بعد از بررسیهای اولیه، یک پیج را که در زمینه پوشاک فعالیت میکرد، حدود ۱۰K فالوور داشت و پستهایش تقریبا خوب لایک میخوردند را خریدیم.
دوستم، تمام پستهای قبلی را پاک کرد تا بتواند محتواهای مورد نظرش را که در مورد کفش بودند پست کند. آن زمان، حرفی از بیزنس پروفایل و این چیزها نبود و تنها توصیهای که میشد این بود هر صبح و شب یک پست بگذارید و هشتگ هم بزنید تا بتوانید پیج موفقی داشته باشید.
مدتی به همین ترتیب گذشت و تقریبا هر روز پست گذاشته میشد. اما خبری از بازخورد نبود؛ کسی در دایرکت سوال نمیپرسید، فروشی انجام نمیشد و پستها هم مثل قبل لایک نمیخوردند. در نهایت متوجه شدیم که تعداد بسیار زیادی از فالوورهای پیج، خارجی هستند و احتمالا لایکهای قبلی هم برای این پیج خریداری شده بودند.
در آن زمان، تجربه من کم بود و فقط با دیدن یکسری اعداد و ارقام پیج را خریدم. اما بزرگترین درسی که از این ماجرا گرفتم این بود که اگر پیجی ۱۰۰۰ فالوور واقعی داشته باشد بسیار بهتر از این است که ۱۰۰K فالوور تقلبی، درست مثل مجسمه، گوشه پیج جا خشک کرده باشند.
هدف من از ارائه این مقاله و به اشتراک گذاشتن تجربههایم با شما عزیزان این است که به شما بگویم خرید پیج اینستاگرام یک فعالیت دیجیتال مارکتینگ نیست. بلکه جزو کارهایی است که برای رسیدن به هدفتان از آن استفاده میکنید. در مقاله دیگری، روش تشخیص پیج فیک را هم به شما توضیح میدهم تا بتوانید خیلی راحت این پیجها را شناسایی کنید.
آیا میتوان در پیج خریداری شده موفق شد؟
برای پاسخ به این پرسش باید فاکتورهای زیادی را در نظر بگیریم. شاید بد نباشد یکی از تجربههای موفق در این مورد را با شما در میان بگذارم. حدود یکی دو سال پیش، یک پیج اینستاگرامی که در حوزه سلامت فعالیت میکرد و حدود ۹۰K فالوور مرتبط با کیفیت داشت خریداری شد.
بعد از خرید، بلافاصله کمپینها و مسابقههای اینستاگرامی شروع شدند و این باعث شد که تعداد فالوورها به طور طبیعی و در عرض شش ماه به ۱۱۵K برسد. جالب است بدانید که محتواهای قبلی پیج حذف نشدند و صاحب جدید پیج، سعی کرد با تولید محتوای خیلی قوی و به تعداد زیاد به فعالیت مثبت پیج ادامه دهد. به همین دلیل توانست موفق شود.
مراقب چهره برند خود باشید
این نکته را در نظر داشته باشید که وقتی پیجی را میخرید، لزوما نمیتوانید توجه فالوورهای آن را هم خریداری کنید. کسانی که در گذشته آن پیج را دنبال میکردند دلایل خودشان را داشتند و کسی آنها را به این کار مجبور نکرده بود.
وقتی بدون در نظر گرفتن این مورد، یک پیج را میخرید و تمام پستهای قبلی را پاک میکنید تا پستهای تازه خودتان را ارسال کنید، ناخواسته در حال ارسال این پیام هستید که: «من اهمیتی نمیدهم شما به چه دلیل این پیج را دنبال میکنید اما حالا اوضاع فرق کرده و باید پستهای جدید را هم لایک کنید. چون من صاحب جدید پیج هستم.» این نکته مهم را در نظر داشته باشید که در فضای مجازی با مخاطبانی سر و کار دارید که انسان هستند و باید احساس آنها را در نظر بگیرید.
وقتی هزینه میکنید و یک پیج اینستاگرام را میخرید، حتما به دنبال شناساندن برند و کسب اعتبار در فضای مجازی هستید. توجه نداشتن به کاربران قبلی پیج خریداری شده، یک رفتار ضد برند را به دنبال خواهد داشت و اصلا برای چهره و اعتبار برندتان در فضای مجازی خوب نیست. پیشنهاد میکنم در این زمینه بسیار محتاط باشید.
کاربر، مهمتر از عدد است!
بارها و به شکلهای مختلف به من ثابت شده که همیشه مخاطب، مهمتر از عددهای نمایشی پیج است. این موضوع فقط محدود به پیج اینستاگرام نمیشود. حتی وقتی که سایت دارید هم باید رفتار و احساس مخاطب را دنبال کنید و ببینید که:
کاربرانتان به چه صفحههایی از وبسایتتان توجه بیشتری میکنند؟
«time on page» آنها چگونه است؟
چند نفر در سایتتان ثبتنام میکنند؟
چند نفر خرید انجام میدهند؟
نباید خیلی درگیر اعدادی مانند ترافیک وبسایت یا تعداد فالوورهای پیج شوید. تجربه من از داشتن چند وبسایت پرترافیک نشان میدهد که بالا بودن این اعداد به معنی موفقیت وبسایت نیست. میتوان با تبلیغات و انجام روشهایی از این دست، ترافیک سایت را بسیار بالا برد.
اما آیا واقعا خریدی از سایت انجام میشود؟
آیا کاربران به میل خودشان وارد سایت میشوند؟
آیا هدف از کلیک کردنشان شناخت محصول یا جذابیت سایت بوده است؟
اگر به این موضوع توجه نکنیم، تنها چیز مهمی که به هدر میرود زمان و هزینه ما است. اگر هدفمان داشتن یک سایت یا پیج اینستاگرام موفق است باید به سمت تولید محتوای ارزشمند تغییر جهت بدهیم و فراموش نکنیم که کاربران ما انسانهایی هستند که در بیشتر موارد با احساسشان اقدام میکنند.
خلاصهای از آنچه با هم در تجربه خرید پیج اینستاگرام گفتیم:
نکته مهم در مورد فالوورها تعداد آنها نیست بلکه کیفیت آنها است.
وقتی یک پیج جدید را خریداری میکنید باید برای جلب توجه مخاطبان خود دو برابر بیشتر از یک پیج معمولی تلاش کنید.
اگر بدون توجه به محتوای قبلی پیج خریداری شده، در زمینهای کاملا متفاوت مشغول به کار شوید، به زودی مخاطبان خود را از دست میدهید.
تولید محتوای ارزشمند، رمز موفقیت در پیج اینستاگرام است.
بیایید با هم بهتر شویم
اگر شما هم تجربهای در زمینه خرید پیج اینستاگرام دارید حتما آن را در بخش نظرات سایت بنویسید تا بتوانیم در مقالههای بعدی بیشتر راجع به آن صحبت کنیم. بدون شک، به اشتراک گذاشتن ایده و تجربههایمان میتواند به رشد جمعی و موفقیتمان کمک بزرگی کند.
این مطلب برای شما مفید بود؟
5/5(2
امتیاز )
آیا خواندن این مقاله چیزی به دانستههای شما اضافه کرد؟
یک دیجیتال مارکتر، چیزی شبیه به کاشف فرصتهای ناشناخته است. او به همهچیز نگاهی تحلیلی دارد و از روی اطلاعات به دست آمده از دادهها سخن میگوید. برای چنین فردی، حضور در بسترهای جدید و فعالیت در آنها با شگفتی و هیجان زیادی همراه است. بازاریابی در اینستاگرام هم یکی از همین گزینههای جالب به شمار میرود. افراد زیادی از سرتاسر جهان به طور جدی در این شبکه اجتماعی فعالیت میکنند. این بدان معنا است
یکی از دغدغههای کسب و کارها، داشتن یک پیج فعال و لبریز از فالوور در اینستاگرام است. صاحبان کسب و کارها برای رسیدن به این هدف، زحمت بسیاری میکشند و هزینه میکنند. گذشته از اهمیت حضور بیزنسها در رسانههای اجتماعی، آیا مطمئن هستید که اینستاگرام، همان مکان مورد نظر شما است؟ در این قسمت از «دیجیتالینگ» به دنبال پاسخ این پرسش میگردیم که: «چه کسب و کاری به پیج اینستاگرام نیاز دارد؟» با ما همراه
گاهی بازگشت به فلسفه وجود چیزها یا کارها تنها راهی است که باعث میشود بتوانیم کارهایمان را بهتر از هر زمان دیگری انجام دهیم. زمانی جذب فالوئر در پیج اینستاگرام نه یک دلمشغولی پر از استرس بلکه یک شادی کوچک بود. وقتی پستی را در پیج اینستاگرام خود منتشر میکردیم، منتظر میماندیم تا ببینیم چند نفر دیگر در دنیا مثل ما به پیرامونشان نگاه میکنند. در گذشتهای نه چندان دور، این حسِ خوبِ دیده شدن
گاهی وجود گزینههای زیاد برای انتخاب، از یک موضوع مثبت به چیزی منفی تبدیل میشود. چون فرد در میان انتخابهای فراوانی که میتواند داشته باشد، دچار سردرگمی میشود و حتی ممکن است اصلا چیزی را انتخاب نکند. میتوان نمونه این ماجرا را در مورد انتخاب موضوع پیج اینستاگرام مشاهده کرد. در این قسمت از «دیجیتالینگ» به سراغ چند «ایده تولید محتوا برای اینستاگرام» میرویم تا از میان موضوعهای بسیار زیادی که در این باره وجود
داشتن یک پیج پرطرفدار در اینستاگرام یکی از آرزوهای هر صاحب پیج یا بیزنس آنلاین است. از طرفی، محتوای تصویر محور این شبکه اجتماعی، باعث ایجاد ابهامهایی در فرآیند تولید محتوا برای آن شده است. برخی از صاحبان پیجها با خودشان اینطور فکر میکنند که موفقیت در پیج اینستاگرامی یعنی انتشار عکسهای با کیفیت. اما ماجرا به همین سادگی نیست. در اینستاگرام هم تنور تولید محتوای کاربردی و جذاب، داغِ داغ است. در این قسمت
اگر اینستاگرام را یک اقیانوس در نظر بگیریم، در آن صورت، کاربران و پستهایشان مثل کشتیهای شناور در این اقیانوس هستند. هر کشتی برای یافتن مسیر درست و رسیدن به مقصدش از ستارههای راهنما استفاده میکند. در اقیانوس اینستاگرام، هشتگها همان ستارههای راهنما هستند که کشتیهای سرگردان را به مقصدشان میرسانند و باعث میشوند که بین افراد مختلف، دوستیها، تجارتها و آشناییهای جالبی صورت بگیرد. در این قسمت از دیجیتالینگ به سراغ این ستارهها میرویم
هشتگها در اینستاگرام، تکواژههایی پر سر و صدا هستند. انواع مختلفی از هشتگها برای موضوعهای مختلف ساخته میشوند. برخی از آنها مفهومهای آشنایی را با خود به دوش میکشند و برخی دیگر جدید و تازهنفس هستند. استفاده هوشمندانه از هشتگها باعث بهتر دیده شدن محتوای ما میشود. به دنبال آن، افزایش تعامل و حتی فروش هم رخ میدهد. در این قسمت از دیجیتالینگ «انواع هشتگ در اینستاگرام» را مورد بررسی قرار میدهیم. با ما همراه
«سلام! لطفا منو فالو کنید.» «ای بابا چرا من رو آنفالو کردی؟» «فالو بک بده دوست عزیز!» این عبارتها که زمانی جایی در گفتگوهای معمول ما نداشتند، اکنون کاملا آشنا و خودی به شمار میروند. برای کسانی که مدتهای طولانی به دنبال افزایش عدد فالوورهایشان بودهاند، فالو بک یک موضوع مهم و کاملا ضروری به نظر میرسد. در این مقاله از دیجیتالینگ میخواهیم ساختارهای ذهنی شما را دستکاری کنیم و بگوییم: «فالو بک در اینستاگرام
9
.. متوسطه
بیان تجربه از خرید پیج اینستاگرام!
زمان مطالعه: 7 دقیقه
اینستاگرام، یک رسانه اجتماعی بسیار جذاب و کاربردی است که همه ما با آن آشنا هستیم و حداقل یک پیج در آن داشتهایم. اگر بخواهیم از طریق اینستاگرام درآمدزایی کنیم، باید یک پیج فعال با تعداد ممبر بالا داشته باشیم که پستهایش لایکهای خوبی میخورند. ساختن چنین پیجی آن هم از صفر، به زمان و تلاش زیادی نیاز دارد که شاید آن را نداشته باشیم. یکی از اولین راهحلهایی که در این جور مواقع به
استفاده از رباتها یکی از روشهای گرفتن فالوئر، لایک و کامنت در شبکههای اجتماعی مانند اینستاگرام است. افراد زیادی – حتی برندها و پیجهای معروف – از این راهکار برای رشد سریع پیج خود استفاده کردند و گاهی هنوز میکنند. شاید این روش در گذشته تا حدودی پاسخگوی نیازهای کاربران بوده است، اما اکنون و با تغییر الگوریتمهای اینستاگرام، استفاده از رباتها تنها باعث آسیب به پیج و به دنبال آن کسب و کار شما
تمام فناوریها، اختراعها یا برنامههای نوظهوری که در دنیای وب روی کار میآیند، نسخهای خام از خودشان را به کاربران عرضه میکنند. پختگی این سیستمها تنها در صورتی به وجود میآید که کاربران از آنها استفاده کنند و واکنش خود را نسبت به ویژگیهای گوناگون آنها نشان دهند. اینستاگرام نیز در ابتدا چنین وضعیتی داشت. این شبکه اجتماعی با ارائه فیچرهای گوناگونی در هر ماه، کار خود را آغاز کرد. کمکم وقتی کاربران به شیوهای
شاید در دوران ما بیش از هر زمان دیگری، مردم با مفهوم «فیک» برخورد میکنند؛ محصولات فیک، غذای فیک، رژیمهای فیک، آدمهای فیک و حتی فالوورهای فیک. افراد مختلف، دلایل متفاوتی برای استفاده از چیزهای فیک دارند؛ مثلا عدهای دست نیافتنی، گران یا سخت بودن رسیدن به چیزهای اصل را بهانه میکنند و از این راه، توجیهی عاقلانه برای به کار بردن چیزهای فیک در زندگیشان میتراشند. اما چیزهای فیک، همیشه بار منفی تقلبی بودن
معمولا کسب و کارهایی که در اینستاگرام فعالیت میکنند به جای داشتن یک پیج معمولی، اکانت بیزینسی دارند. شاید با خودتان فکر کنید که چرا آنها به خودشان زحمت میدهند و چنین کاری میکنند؟ در واقع، صاحبان کسب و کارها به دنبال دادهها میگردند و اکانت بیزینسی این امکان را برایشان فراهم میکند تا به دادههایی ارزشمند در مورد پیج و کاربرانشان دست پیدا کنند. در این قسمت از «دیجیتالینگ» به سراغ «پروفایل بیزینسی اینستاگرام»
راهاندازی یک کسب و کار در اینستاگرام، بدون مشارکت فعال کاربران هدفمان، راه به جایی نمیبرد. در واقع، زمانی میتوانیم با غرور از پیج خود در این شبکه اجتماعی صحبت کنیم که «نرخ مشارکت» (engagement rate) بسیار خوبی در اینستاگرام داشته باشیم. در این قسمت از «دیجیتالینگ» به دنبال راههایی برای «افزایش نرخ تعامل به کمک بیزنس پروفایل اینستاگرام» میگردیم. اگر شما هم صاحب یک کسب و کار آنلاین هستید، تا پایان این ماجرا با
استوری اینستاگرام، بخش مهمی از این شبکه اجتماعی را تشکیل میدهد. پیجهایی که استوریهای جذابی برای کاربرانشان مهیا میکنند با استقبال آنها روبهرو میشوند. در واقع، استوری مانند برگ برندهای است که باید آن را آگاهانه و هوشمندانه رو کنید؛ وگرنه نه تنها فایدهای برایتان نخواهد داشت بلکه حتی میتواند همچون خنجری به سمت پیجتان نشانه برود و اعتبار آن را پایین بکشد. در این قسمت از «دیجیتالینگ» به موضوع «افزایش و بهبود نرخ تعامل
بیشتر ما وقتی اصطلاح «سئو کردن» به گوشمان میخورد، به یاد سئو کردن وبسایت میافتیم. اما داستان سئو فقط به وبسایت ما محدود نمیشود. حتی در اپلیکیشنهایی مثل اینستاگرام که ما در آن صرفا یک صفحه داریم نیز میتوانیم با رعایت چند نکته ساده سئو، نتیجه بهتری از تلاشهایمان در این شبکه اجتماعی بگیریم. در این قسمت از «دیجیتالینگ» به سراغ «سئو تصاویر در اینستاگرام» میرویم و با چند و چون انجام آن آشنا میشویم.
فضای وب، بستر فوقالعادهای را برای افراد خلاق ایجاد کرد تا بتوانند هنر، ایده و فکرهایی که در ذهنشان داشتند را خیلی راحت با بقیه آدمها به اشتراک بگذارند. اما در این میان، افرادی هم بودند که بدون در نظر گرفتن حقوق معنوی دیگران، آثار، افکار یا ایدههایشان را به نام خودشان بازنشر میکردند. این موضوع باعث آسیبهای روحی و مالی فراوانی شد. به همین دلیل، قوانین کپی رایت شکل گرفتند تا بتوانند از تولید
امنیت در هر کاری، حرف اول و آخر را میزند. چه در زندگی شخصی و چه در دنیای وب، وجود امنیت به ما امکان رشد و حرکت در مسیری که میخواهیم را میدهد. موضوع امنیت در پیجهای اینستاگرامی نیز تب و تاب خاص خودش را دارد. حتی در این میان، شغلهای تازهای ایجاد شدهاند که فقط روی افزایش امنیت اینستاگرام مانور میدهند. در این قسمت از «دیجیتالینگ» روشهای سادهای برای «افزایش امنیت پیج اینستاگرام» بدون
بسیاری از کسانی که در اینستاگرام فعالیت میکنند، به کارهای تخصصی گرافیکی تسلط ندارند. اما این بدان معنا نیست که آنها نمیتوانند عکسهای خوب و با کیفیتی در پیج خود منتشر کنند. چون اپلیکیشنهای خوب بسیاری برای این کار وجود دارند. این اپلیکیشنها با رابط کاربری ساده خود این امکان را برای افراد غیرمتخصص فراهم میکنند تا عکسهای خود را به راحتی ویرایش کنند یا حتی ویدیوهای خوبی را ضبط کرده و افکتهای بیشتری به
هر چیزی که در این جهان وجود دارد، در حال تغییر است. واژهها نیز از این قافله مستثنا نیستند. هر مفهوم تازهای، قبل از هر چیز، ابتدا فهرست واژگان خود را وارد زبان میکند. مثلا چند سال پیش، اگر به کسی میگفتیم فلان چیز را گوگل کن، با چشمانی باز و مبهوت به ما خیره میشد. اما اکنون، کمتر کسی است که از گوگل و داستان جستجو در آن بیخبر باشد. شبکههای اجتماعی نیز از
گپ و گفت کاربران در مورد این مقاله
2 دیدگاه در این مقاله ثبت شده است
آخرین دیدگاه ها
دیدگاه شما
لطفا دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
سوالی ذهنتان را درگیر کرده است؟ در سایت ثبت نام کنید
هر زمان که پاسخی برایتان ارسال شود از طریق پیامک شما را خبر خواهیم کرد.
مرسی ممنونم
من سال ۹۸ یک پیج فروش کفش با ۱۹k فالوئر رو خریداری کردم و همون فروش کفش رو پیش بردم
با این تفاوت که من کفشهای ورزشی کار میکردم و پیج قبلی همه جور کفشی بود
اوایل خوب بود اما بعد از مدتی دیگه هیچ درگیری با کاربر نبود و تعداد لایک و کامنت و دایرکت بشدت افت کرده بود
مرسی ممنونم
من سال ۹۸ یک پیج فروش کفش با ۱۹k فالوئر رو خریداری کردم و همون فروش کفش رو پیش بردم
با این تفاوت که من کفشهای ورزشی کار میکردم و پیج قبلی همه جور کفشی بود
اوایل خوب بود اما بعد از مدتی دیگه هیچ درگیری با کاربر نبود و تعداد لایک و کامنت و دایرکت بشدت افت کرده بود
سلام بر شما حسین احمدی عزیز
ممنون از اینکه تجربهتون رو با ما و سایر مخاطبان دیجیتالینگ به اشتراک گذاشتید