اینستاگرام، یک رسانه اجتماعی بسیار جذاب و کاربردی است که همه ما با آن آشنا هستیم و حداقل یک پیج در آن داشتهایم. اگر بخواهیم از طریق اینستاگرام درآمدزایی کنیم، باید یک پیج فعال با تعداد ممبر بالا داشته باشیم که پستهایش لایکهای خوبی میخورند.
ساختن چنین پیجی آن هم از صفر، به زمان و تلاش زیادی نیاز دارد که شاید آن را نداشته باشیم. یکی از اولین راهحلهایی که در این جور مواقع به ذهنمان میرسد خرید پیج اینستاگرام است. چون با خودمان فکر میکنیم که در این صورت دیگر نیازی به زحمت اضافه نیست و فقط کافی است کارمان را شروع کنیم. اما شاید ماجرا آنطور که ما پیشبینی میکردیم اتفاق نیفتد. به همین دلیل در این مقاله به سراغ موضوع خرید پیج اینستاگرام میرویم و با جنبههای مثبت و منفی آن بیشتر آشنا میشویم.
وقت خواندن تمام مقاله را ندارید؟ میتوانید به نسخه صوتی مقاله گوش دهید.
ماجرای اولین تجربه من از خرید پیج اینستاگرام
اولین تجربه من از خرید پیج اینستاگرام به حدود پنج سال پیش برمیگردد. یکی از دوستانم که فروشگاه کفش داشت میخواست یک پیج داشته باشد تا بتواند در دنیای آنلاین هم فعالیت کند. بعد از بررسیهای اولیه، یک پیج را که در زمینه پوشاک فعالیت میکرد، حدود 10K فالوور داشت و پستهایش تقریبا خوب لایک میخوردند را خریدیم.
دوستم، تمام پستهای قبلی را پاک کرد تا بتواند محتواهای مورد نظرش را که در مورد کفش بودند پست کند. آن زمان، حرفی از بیزنس پروفایل و این چیزها نبود و تنها توصیهای که میشد این بود هر صبح و شب یک پست بگذارید و هشتگ هم بزنید تا بتوانید پیج موفقی داشته باشید.
مدتی به همین ترتیب گذشت و تقریبا هر روز پست گذاشته میشد. اما خبری از بازخورد نبود؛ کسی در دایرکت سوال نمیپرسید، فروشی انجام نمیشد و پستها هم مثل قبل لایک نمیخوردند. در نهایت متوجه شدیم که تعداد بسیار زیادی از فالوورهای پیج، خارجی هستند و احتمالا لایکهای قبلی هم برای این پیج خریداری شده بودند.
در آن زمان، تجربه من کم بود و فقط با دیدن یکسری اعداد و ارقام پیج را خریدم. اما بزرگترین درسی که از این ماجرا گرفتم این بود که اگر پیجی 1000 فالوور واقعی داشته باشد بسیار بهتر از این است که 100K فالوور تقلبی، درست مثل مجسمه، گوشه پیج جا خشک کرده باشند.
هدف من از ارائه این مقاله و به اشتراک گذاشتن تجربههایم با شما عزیزان این است که به شما بگویم خرید پیج اینستاگرام یک فعالیت دیجیتال مارکتینگ نیست. بلکه جزو کارهایی است که برای رسیدن به هدفتان از آن استفاده میکنید. در مقاله دیگری، روش تشخیص پیج فیک را هم به شما توضیح میدهم تا بتوانید خیلی راحت این پیجها را شناسایی کنید.
آیا میتوان در پیج خریداری شده موفق شد؟
برای پاسخ به این پرسش باید فاکتورهای زیادی را در نظر بگیریم. شاید بد نباشد یکی از تجربههای موفق در این مورد را با شما در میان بگذارم. حدود یکی دو سال پیش، یک پیج اینستاگرامی که در حوزه سلامت فعالیت میکرد و حدود 90K فالوور مرتبط با کیفیت داشت خریداری شد.
بعد از خرید، بلافاصله کمپینها و مسابقههای اینستاگرامی شروع شدند و این باعث شد که تعداد فالوورها به طور طبیعی و در عرض شش ماه به 115K برسد. جالب است بدانید که محتواهای قبلی پیج حذف نشدند و صاحب جدید پیج، سعی کرد با تولید محتوای خیلی قوی و به تعداد زیاد به فعالیت مثبت پیج ادامه دهد. به همین دلیل توانست موفق شود.
مراقب چهره برند خود باشید
این نکته را در نظر داشته باشید که وقتی پیجی را میخرید، لزوما نمیتوانید توجه فالوورهای آن را هم خریداری کنید. کسانی که در گذشته آن پیج را دنبال میکردند دلایل خودشان را داشتند و کسی آنها را به این کار مجبور نکرده بود.
وقتی بدون در نظر گرفتن این مورد، یک پیج را میخرید و تمام پستهای قبلی را پاک میکنید تا پستهای تازه خودتان را ارسال کنید، ناخواسته در حال ارسال این پیام هستید که: «من اهمیتی نمیدهم شما به چه دلیل این پیج را دنبال میکنید اما حالا اوضاع فرق کرده و باید پستهای جدید را هم لایک کنید. چون من صاحب جدید پیج هستم.» این نکته مهم را در نظر داشته باشید که در فضای آنلاین با مخاطبانی سر و کار دارید که انسان هستند و باید احساس آنها را در نظر بگیرید.
وقتی هزینه میکنید و یک پیج اینستاگرام را میخرید، حتما به دنبال شناساندن برند و کسب اعتبار در فضای آنلاین هستید. توجه نداشتن به کاربران قبلی پیج خریداری شده، یک رفتار ضد برند را به دنبال خواهد داشت و اصلا برای چهره و اعتبار برندتان در فضای آنلاین خوب نیست. پیشنهاد میکنم در این زمینه بسیار محتاط باشید.
کاربر، مهمتر از عدد است!
بارها و به شکلهای مختلف به من ثابت شده که همیشه مخاطب، مهمتر از عددهای نمایشی پیج است. این موضوع فقط محدود به پیج اینستاگرام نمیشود. حتی وقتی که سایت دارید هم باید رفتار و احساس مخاطب را دنبال کنید و ببینید که:
- کاربرانتان به چه صفحههایی از وبسایتتان توجه بیشتری میکنند؟
- «time on page» آنها چگونه است؟
- چند نفر در سایتتان ثبتنام میکنند؟
- چند نفر خرید انجام میدهند؟
نباید خیلی درگیر اعدادی مانند ترافیک وبسایت یا تعداد فالوورهای پیج شوید. تجربه من از داشتن چند وبسایت پرترافیک نشان میدهد که بالا بودن این اعداد به معنی موفقیت وبسایت نیست. میتوان با تبلیغات و انجام روشهایی از این دست، ترافیک سایت را بسیار بالا برد.
- اما آیا واقعا خریدی از سایت انجام میشود؟
- آیا کاربران به میل خودشان وارد سایت میشوند؟
- آیا هدف از کلیک کردنشان شناخت محصول یا جذابیت سایت بوده است؟
اگر به این موضوع توجه نکنیم، تنها چیز مهمی که به هدر میرود زمان و هزینه ما است. اگر هدفمان داشتن یک سایت یا پیج اینستاگرام موفق است باید به سمت تولید محتوای ارزشمند تغییر جهت بدهیم و فراموش نکنیم که کاربران ما انسانهایی هستند که در بیشتر موارد با احساسشان اقدام میکنند.
خلاصهای از آنچه با هم در تجربه خرید پیج اینستاگرام گفتیم:
- نکته مهم در مورد فالوورها تعداد آنها نیست بلکه کیفیت آنها است.
- وقتی یک پیج جدید را خریداری میکنید باید برای جلب توجه مخاطبان خود دو برابر بیشتر از یک پیج معمولی تلاش کنید.
- اگر بدون توجه به محتوای قبلی پیج خریداری شده، در زمینهای کاملا متفاوت مشغول به کار شوید، به زودی مخاطبان خود را از دست میدهید.
- تولید محتوای ارزشمند، رمز موفقیت در پیج اینستاگرام است.
بیایید با هم بهتر شویم
اگر شما هم تجربهای در زمینه خرید پیج اینستاگرام دارید حتما آن را در بخش نظرات سایت بنویسید تا بتوانیم در مقالههای بعدی بیشتر راجع به آن صحبت کنیم. بدون شک، به اشتراک گذاشتن ایده و تجربههایمان میتواند به رشد جمعی و موفقیتمان کمک بزرگی کند.
مرسی ممنونم
من سال ۹۸ یک پیج فروش کفش با ۱۹k فالوئر رو خریداری کردم و همون فروش کفش رو پیش بردم
با این تفاوت که من کفشهای ورزشی کار میکردم و پیج قبلی همه جور کفشی بود
اوایل خوب بود اما بعد از مدتی دیگه هیچ درگیری با کاربر نبود و تعداد لایک و کامنت و دایرکت بشدت افت کرده بود
سلام بر شما حسین احمدی عزیز
ممنون از اینکه تجربهتون رو با ما و سایر مخاطبان دیجیتالینگ به اشتراک گذاشتید